Nume personalizat/Spune Confetti nunta, ziua de mireasa petrecere copil de dus masa decor de Masă scrapbooking Confeti

61.89lei

-12%

70.34lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: cosplay doamna lolita, confetti, mingea autocolant, domnișoara de onoare prezent, petrecerea de nunta, recipient de plastic de confetti, runda confetti nunta, balon autocolant, confetti din hârtie, confetti decor.

Dragă prietene, noi avem propria noastră fabrică astfel încât să putem proiecta orice stil sau orice culoare de pahar de vin markeri de tort, ambalaje,cutii de bomboane și invitații.Dacă aveți nevoie de ajutor, pls contactati-ne.Multumesc.

Atunci când comanda, pls spune-ne culoarea pe care doriți în remarca coloana sau e-mail la noi.Vom accepta amesteca culorile sau numai anumite alta culoare.Pls sa ne spui ce culori vrei.În caz contrar va fi livrat în imaginea de culoare pentru tine.Fiecare cumpărător va primi un cadou din magazinul nostru.

dimensiunea este de aproximativ 1-1.5 cm

Atunci când comanda, dacă confetti acceptă personalizate inițialele sau numere,pls lasa inițialele sau numere și culori pe care doriți în remarca coloana sau e-mail de la noi în termen de 24 de ore.În caz contrar, vom trimite imaginea cele de culoare pentru tine.Sper sa pot observa acest lucru.18 culori disponibile, dacă doriți să se amestecă culori, o culoare trebuie să fie de cel puțin 20buc.

Pentru Sfaturi:

Pentru tăiat cu laser loc de cărți, există două moduri de a cumpăra:

1. Cumpara o culoare direct la 120pcs

2. Combina mai multe culori pentru a obține o mulțime (120pcs).Fiecare culoare trebuie să fie de cel puțin 20buc.Alege de mai jos:

Clasificarea Produsului confetti
Ocazie Petrecere
Nume De Brand PARARTDIY
Numărul De Model 001

Produse similare