Macrame Mână-țesute față de Pernă Canapea Masina față de Pernă de Bumbac Fir Lenjerie de Pernă Geometrie Boem Decor Acasă

80.53lei

-20%

100.67lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: pernele de acoperire gri boho, boho față de pernă, mov pernele de acoperire, gamer birou, albastru macrame de pernă, perna roz sham, dragoste boho perne, perne boho, fairy decorative pernele de acoperire, caz perna roz.

Puncte:

1、Materiale de Calitate: Realizate din bumbac si material textil, este superba, durabile și eco-friendly decor.Vă rugăm să rețineți că nu există perne si alte elemente!

2、Aplicabile pe scară Largă: Pernă, fețe de pernă poate fi folosit în interior și în aer liber pentru o varietate de scopuri, dorm, ma uit la TV, pat de lectură, decorare camera ta într-un mod simplu și elegant.Potrivit pentru camere de zi, dormitoare, birouri, cafenele, etc., pentru a adăuga eleganta la dumneavoastră acasă sau în alt loc.

3、Practice de Utilizare: design unic adaugă textură și interes pentru decor acasă și poate crea un stil boem pe o canapea, sofa, bancă, pat sau în mașină.

4、Combinație Perfectă cu Interior Diferit: Boem, rustic, retro și mai mult.Ca o casa încălzire cadou pentru prieteni pentru a alege de la.

5、Dimensiuni Produs: Despre 42cm/16.53 în lățime x 42cm/16.53 în timp.Este recomandat să puneți o pernă cu o dimensiune de 18 inch.

Descriere:

Material: bumbac, lenjerie, mai ecologic

Proces: mână-țesute, modernizate, fără scame.

Dimensiune produs: aproximativ 42*42cm/16.54*16.54 în

Utilizare gama de: perne, perne, perne decorative, cadouri de ziua de nastere

Greutate (aprox.): O: 360g B 360g C 370g

Lista De Ambalare:

1*fata de perna

Caracteristică Eco-Friendly
Tesatura Conta Alte
Numărul De Model Mână-țesute Îmbrățișare față de Pernă
Model Tip Solid
Technics Tricotate
Material Poliester / Bumbac
model Brodate
Tip față de pernă
Setați Tipul No
Obscene Imagine No
Utilizarea Acasă
Sugestiv Sexual No
Numărul De Thread Alte
Clasa Calitate
Stil dobby

Produse similare