Pentru BQ Aquaris M5.5 M5 Husă de Piele Coque Pentru BQ Aquaris U Plus Caz de Buzunar Coarda Toc Trageti Fila Husă Telefonul de pe Capac Sac de Caz

16.29lei

-20%

20.39lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: bq aquaris m8, xiami, sm n9600, fila trage capacul sac din piele de caz, caz cu pull tab, de înfiletat sae, caz moale pentru saxofon, bq aquaris m5 gel, metal pu caz card bancar, panoul bq aquaris m5.

1.China Post Obișnuit Pachet Mic Plus numai pot fi urmărite în China, numărul de urmărire nu pot fi urmărite în țara dumneavoastră.Dacă doriți să aveți informații de urmărire, vă rugăm să alegeți China Post Air Mail ca metoda de transport maritim.

2. Deoarece noua politica vamală a Rusiei, rusă clienții trebuie să completeze într-receptor numele complet în ordine.În caz contrar, coletul va fi livrat cu succes.

Produs Feacture: 100% brand nou de înaltă calitate caz.Design de moda , previne telefon de la care se încadrează în jos.Cazul este ușor pentru a introduce în telefonul mobil și de a elimina de pe telefonul mobil.Protejează suprafața împotriva abraziunii și acoperi urme de zgârieturi și praf

culoare 13 tipuri
Compatibil Marca Alte
En-gros Suport
Design Simplu
locul de origine Guangdong, China (Continentală)
Dropshipping Suport
Se Potrivesc Pentru Fete,Baieti,Femei,Barbati,Adulti,Copii Cadou
Tip Husă
Material PU piele
Caracteristici Universal fila trage pungă de buzunar
Nume De Brand VCMIS
Funcția Anti-knock
Origine NC(de Origine)
Stil Portofel De Moda Husă De Caz

Produse similare