Adidasi Femei Platforma Adidasi Casual Pantofi pentru Femei Pantofi pentru Femei pantofi sport albi platforma de sex feminin adidași de funcționare Vulcanizat Pantofi

68.72lei

-46%

129.63lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: lenjerie de fata înalt, s9 caz clar de acoperire, imagini de fundal de facebook, jazz dance top roz, rochii unice dimensiune, începe de la distanță masina vw, umăr corp negru, înalt flori de vara, incepand încărcător v8.

Inainte de a comanda,vă Rugăm măsura lungimea piciorului și a alege mărimea potrivită.E foarte important!!! 1.Consultați imaginea pentru a măsura lungimea piciorului. 2.Vă rugăm să nu măsoară lungimea branț,nu este lungimea piciorului. 3.Alege mărimea potrivită în funcție de dimensiunea diagramă.

Notă: 1.Măsurarea nu este absolut corectă,poate că există o eroare de ± 5MM. 2.Culorile afișate poate fi un pic diferit din cauza computere diferite. 3.Din cauza costului ridicat de curierat expres internațional,de mărfuri în pachet nu conține cutia . 4.Dacă aveți orice întrebări ,vă rugăm să contactați cu noi,vă Vom răspunde cât mai curând posibil.Vă mulțumesc pentru înțelegere și colaborare!Cumpărături fericit!Vă rugăm să măsoare piciorul !!!

style1 Adidasi
style3 platforma adidasi
Branț Material Latex
Material De Sus Ochiurilor de plasă (mesh Aer)
Materiale De Captuseala Ochiurilor de plasă
Model Tip Culori Amestecate
style4 pantofi casual
Înălțime Toc Plat (≤1 cm)
style8 Pantofi De Funcționare
style7 femei adidași
Numărul De Model W-LHX006
Sezon Iarna
style6 femei adidași alb
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Nume De Brand OLOME
style5 pantofi femei
Tip De Închidere Dantelă-Up
Numele Departamentului Adult
style9 vulcanizat pantofi
Origine NC(de Origine)
Element De Moda De cusut
style2 adidasi femei
style0 femei adidași

Produse similare