1 BUC Kawaii Cazuri Creion Multi-funcție Cilindrice Pen Alimentare Calculator Școală Cutie Cu Drăguț Pentru Fete Papetărie Oglindă Ca M3E0

14.59lei

-32%

21.46lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: stylest caz pen, caz creion școală, penal cutie, Cutie Pen, caz pen, peint caz creion, caz creion scoala cu calculator, băiatul de papetărie, multi function caseta de creion, penar pentru scoala de fete.

Descriere:

stare: 100% de brand nou

Material: plastic

Dimensiune: 18*6.7 cm

Culoare: așa Cum se arată

1. Detașabil solar calculator fara baterie

2. Built-in oglinda

3. Poate șterge tabla, ștergeți-l cu o regularitate prosop de hârtie

4. Rezistența la cădere

Notă:

1. Este bine cunoscut faptul că de computere diferite culori de afișare în moduri diferite, și proiectul actual de culori pot diferi de la următoarele imagini.

2. Vă rugăm să ignore dimensiunea.Dimensiunea poate fi uneori mai mică decât dimensiunea pe care o descrie, și China dimensiune este de obicei mai mică decât dimensiunea de Europeni și Americani.Prin urmare, vă rugăm să permiteți-1-3CM de a fi diferit.

3. Dacă vi se pare dificil să selectați o dimensiune, puteti oricand sa ne contactati, va vom da unele sfaturi, dar doar pentru referință.

Putem accepta comenzi pentru amestecuri, culori si dimensiuni.Mai mult cantitatea, cu atât mai mult cu discount.

Pachetul include:

1 buc Creion cutie

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a cumpara de la noi!Puteți să contactați cu noi pentru a obține mai multe detalii de bunuri .Dacă mai ai nevoie de acest produs ,ne puteti contacta.noi vă va oferi cel mai bun pret noastre.Lasă mesajul tău!

Feaure 1 frumoase cazuri creion
Noutate Da
Categorie caz creion
Material Plastic
Utilizarea Școli Și Birouri
Dimensiune 18*6.7cm
Tip caz creion
Numărul De Model penare pentru fete

Produse similare