Jos Antrenament Triceps Brachii Trage Coarda Echipamente de Fitness Acasa Dotari Durabil mai Multe Exerciții Non-alunecare mâner Ușor De Utilizat

44.32lei

-29%

63.30lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: se potrivesc dota, tricep vertical coarda, sală de fitness coarda, bungee coarda elastica, franghie triceps, tricep, tricep sport frânghie, caz de sârmă, la sala de sport de acasă, antrenament dota.

Bine ati venit la magazinul nostru

▲Descriere Produs:

Nume produs: trage coarda

Material: Nylon

Caracteristici: ușor de utilizat, durabile, echipamente de fitness

Lungime: 70cm / 27.56 inch (aproximativ) / singur cap 38cm 14.96 inch (aproximativ)

Coarda diametru: 2,8 cm / 1.10 inch (aproximativ)

Liste: 1 * Cordon

Note: 1.Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea. 2.Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

Dragi prieteni, din cauza recentei epidemii, au fost prea multe colete în oficiile poștale în diferite țări.După ce coletul este livrat în mod normal, logistica informații nu pot fi găsite într-o perioadă scurtă de timp.Vă rugăm să fiți siguri că parcela este în condiții normale de transport, dar logistica informații nu pot fi actualizate in timp.În timpul perioadelor speciale, pot exista circumstanțe speciale.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

▲Produs caracteristică:

*1. Durabil: frânghie Puternică construcție robust cu mânere din cauciuc pentru rezistență și durabilitate.

*2. Mai multe Exerciții: sistem de Cablu pentru conexiune rapidă și ușoară la orice mașină.

*3. Versatil: Ideal pentru o mână sau două exerciții braț, cum ar fi biceps, triceps extensie, și de ridicare față.

*4. Non-alunecare maner: Ergonomic din cauciuc end design previne mâna utilizatorului de alunecare și este mai ușor de înțeles.Clipurile sunt compatibile cu toate masini de cablu (cum ar fi ab masini, televiziune prin cablu separatoare sau orice sistem de scripete).

*5. Îmbunătăți dvs. de prindere: Utilizarea unei dimensiuni în mod corespunzător end pentru un confortabil grip.By de formare de acest produs, dvs. prindere va fi îmbunătățită.

*6. Abdominale strângere cablu dispozitiv de fixare: dezvoltarea triceps, biceps și mușchii de la spate, umeri si abdomen.Grele crom fitinguri poate fi conectat la orice sistem de fitness.

*7. Versatil: Ideal pentru fitness acasa exercitii, muschii abdominali, televiziune prin cablu crossover, sau orice sistem de scripete pentru a maximiza capacitățile de fitness.

▲P roduct show:

◆De plată:

Acceptam urmatoarele metode de plata,puteți folosind Visa,Western Union,PayPal și așa mai departe.dacă aveți probleme în plată,vă rugăm să contactați cu noi.

◆Detalii De Transport Maritim:

Vă rugăm să confirmați ADRESA cu atenție odată ce ați face ordine.

Toate comenzile sunt, de obicei, expediate în aceeași zi sau în următoarea zi lucrătoare după ce plata este primită.Cu toate acestea, în timpul sezonului de vârf comenzile sunt expediate în termen de 1-3 zile lucrătoare de la data primirii exclusiv de Vacanta sau zile închis.

Transport vor fi la nivel mondial prin intermediul Epacket/China post air mail/UPS/FEDEX/DHL/ EMS.

◆ Situația de bază de depozit:

Combinate cu caracteristicile de o mare varietate de depozite, diferite bunuri, greutate și dimensiuni, proiectarea și planificarea multi-strat mansarda platforma raft s-a dezvoltat treptat de la un singur acces pentru multi-funcțional de acces, de la un singur raft categorie să o combinație de mai multe raft categorii, astfel încât să îndeplinească diversificat nevoile de stocare de clientii de e-commerce.

Ca urmare a cererii de livrare rapidă, în plus față de design-hidraulic de ridicare a platformei, glisați, de asemenea, pot fi adăugate pentru a evita care afectează viteza de livrare în caz de pană de curent.

Preveni diferite marci de mișcare, și de design specifice cutii pentru clasificare.

◆Retur:

Vă rugăm să ne contactați în primul rând dacă există orice întrebări după ce primiți elemente.Articolele pot fi returnate în termen de 3 zile pentru probleme de calitate sau elemente greșit, dar, desigur, vom verifica totul cu atentie la produsele pentru ambalare și pentru a confirma că este în stare bună.

◆Feedback-ul:

Numele Departamentului Unisex
Funcția Cuprinzător Exercițiu De Fitness
Cerere Trage Coarda
Numărul De Model JJ200859

Produse similare