Dropshipping Electric Vibrator de Masaj Perna pentru Gat Masaj Spate Masina Acasa Pad Scaun Saltea de Masaj Cu Dispozitiv de Încălzire

364.70lei

-57%

868.33lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: electric scaune de masaj, masaj spate electr, dezactivate comoda scaun, masaj spate scaun, personal masaj electric, senior saltea de masaj, capul scaune de masaj, mingea spike, consumabile masina de spalat anti-vibrații, pat massag.

Picătură de Transport maritim Electric Vibrator de Masaj Perna pentru Gat Spate Masaj Acasa Scaun Auto Perna Cu Dispozitiv de Încălzire

Caracteristici:

>>8 Moduri de Masaj și setare Timp: Oferă 8 moduri de masaj, puteți personaliza masaj experimenta și de a obține rezultate perfecte.Trei diferite de timp funcție de setare( 10 minute, 20 minute, 30 de minute), pentru a Alege în funcție de nevoile dumneavoastră.

>>9 Masaj de Noduri și de Poziționare în Funcție de Masaj: Dispune de 9 vibratoare masaj nodurile care pătrunde adânc în spate , umăr, talie , coapse si fese pentru a ajuta la eliberarea de stres, dureri, tensiune și noduri.Puteți controla aceste 9 masaj noduri pentru a realiza poziționarea masaj.Puternic eliberează tensiunea musculară; sooths durerea, amelioreaza si relaxeaza dureri și noduri.

>>Diferite de intensitate și frecvență Diferită: Oferă 2 intensitate diferită și 2 de frecvență diferite, vă permite pentru a Personaliza dumneavoastră personale, experiență de masaj.

>>Funcția de încălzire: vă Oferă instantaneu cald pe rece de iarnă de zile.Masaj perna poate fi încălzit în mai puțin de 30 de secunde.Nu este nevoie să așteptați până când mașina se încălzește.

>>Largă Compatibilitate: design Ușor, poate fi rulată, usor de luat oriunde.Inclusiv adaptor AC si adaptor auto, poate fi folosit in masina, acasa si la birou.

Tip De Element Masaj & Relaxare
Caracteristică Încălzire Vibrații Masaj Perna
Cerere Cap,Gât,Umăr,Talie,Spate,Jos,Piciorul
Origine NC(de Origine)
Material Material Compozit
Utilizare pentru Casa,Masina,Birou, etc
Categorii Perna De Masaj
Numărul De Model Saltea De Masaj
Nume De Brand RuiTong

Produse similare