De lux Piele Flip case pentru Xiaomi Redmi 4 Caz Xiaomi Redmi 4 Caz de Protecție Portofel Telefon Acoperă pentru Xiaomi Redmi 4 Coque Piele

17.19lei

-6%

18.30lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: display onoarea de a juca, brocart caz, caz neffos tp link, f5 opus, KDTONG, caz ce, huawei y8 prim-2018 telefon, huawei x5, k33a42, x25.

1. Perfect echipat pentru Xiaomi Redmi 4

2. De înaltă Calitate Flip Stand Piele PU Caz Acoperire , Face telefonul arata de moda si de lux!Navă de sprijin !!En-gros de reducere mare sprijin !!Puncte de vânzare>>> Anunț:Vand 2 buc va fi mai mult mai ieftin,și va primi la fel de mult ca 5% reducere!Se amestecă comenzi si culori!(Vă rugăm să rețineți culoare sau stil pentru dumneavoastră,Sau contactați-ne) de Alte produse similare, vă rugăm să găsiți în magazinul nostru!vă mulțumesc vă Rugăm să adăugați nostru magazin la magazin listă și devin VIP pentru a obține specila reducere pentru a doua comanda !Nota: va rugam sa ne contactati direct dacă există orice probleme de calitate,pls nu ne lăsa feedback-ul negativ sau de a deschide un litigiu,Datorită rusă Prieteni vă Rugăm să Ne Lăsați Numele Complet din Cauza Politicii ruse,vă Mulțumesc!

Ambalare: 1 buc Cazul în Cutie de Cadou

Transport:

Am expediat în 1-3 zile lucrătoare după plata compensate(cu excepția week-end și de sărbătorile legale),vă Rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta.

Se întoarce și Politica Schimburi:

Vom accepta returnare și schimb daca produsul are vreun defect.Vă rugăm să ne contactați în termen de 15 zile cu privire la orice probleme.Vom face noastre cele mai bune pentru a vă oferi o experiență plăcută la cumpărături.Vom încerca întotdeauna cele mai bune noastre pentru a atinge satisfacția dumneavoastră,dacă aveți orice problemă sau preocupare cu achiziția dvs.,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Feedback-ul:

Stimate client, vă Rugăm să ne lăsați feedback-ul dvs. pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru.Va fi apreciat foarte mult.Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri,vă rugăm să ne contactați.Vom face tot posibilul pentru a Vă ajuta.

Nume De Brand HongBaiwei
Timp Pe Piață 2017 2018 Mai Nou Sosire Fierbinte De Vânzare Accesorii Pentru Telefoane Mobile
Compatibil Marca Xiaomi
Telefon Compatibil Model 2 Pentru Xiaomi Redmi 4 Acoperire Completă Telefon Sac Cazuri Capa
Design Mat
Telefon Compatibil Model 1 Se potrivesc Xiaomi Redmi 4 Telefon Caz Acoperire Coque Capa para Fundas
Caracteristică 1 Kickstand Caz Flip pentru Xiaomi Redmi 4
Tip Husa Flip
Origine NC(de Origine)
Stil Moda De Lux Elegant Telefon De Afaceri A Acoperi Cazurile
Compatibil Cu Xiaomi Model Redmi 4
Caracteristici De Lux Kickstand Flip Din Piele De Caz Buzunar Pentru Card De Portofel Caz
Dropshipping/en-gros Suport(5 buc 5% reducere)
Material De înaltă Calitate din Piele + silicon Moale Caz
Compatibil Cu Modelul De Telefon 3 De Lux De Epocă Caz Flip Pentru Xiaomi Redmi 4 Capacul Telefonului
Caracteristică 2 Acoperire Completă De Protecție Cazuri De Telefon Pentru Xiaomi Redmi 4

Produse similare