65x24cm Non-alunecare traversă Mat DIY Refolosibile Lavabile Dreptunghiulară Podea Mat Pentru Bucatarie Camera de zi Dropshipping en-Gros

12.80lei

-39%

21.33lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: pentru scara, covor de bucatarie, mat, centralizare podea mat blana, țesute covor scări, covor, servetel rotund, Covor, bucătărie mat set, alimente covor.

Caracteristici: 100% de brand nou și de înaltă calitate. *1. Anti-alunecare funcție, familia merge în sus și în jos pe scări în condiții de siguranță. *2. Silent protecție, anti-interferențe, nici un zgomot. *3. Benzii de rulare de protecție, pe termen lung, pas cu pas, uzura si rezistenta la zgarieturi. *4. Mozaic, plăcut pentru ochi *5.O dată pe scări, trepte se va integra foarte bine cu scări, păstrând scări aspect natural în timp ce adăugarea de moliciune, confort și siguranță pentru tine și scări. *6. Este de prost gust și ecologic.Spate adeziv este realizat din lemn moale de cauciuc siliconic.Are soft de conectare și naturale prin adsorbție de performanță pe scara turnului.Nu are nevoie de nici fix benzi, este perfect fix, în condiții de siguranță și de încredere.Descriere: 1. Material: fibre Acetat (oțet fibre) 2. Forma: Dreptunghiular 3. Dimensiune produs: 65 cm*24 cm*3 cm magic cataramă 4. Stil: American Village 5. Culoare: verde, rosu lista de Ambalare: OPP sac*1 Trepte antiderapante pentru covor Observa: 1. Din cauza la lumina diferenta de culoare pot fi ușor diferite. 2. Vă rugăm să permiteți ușor diferențele din cauza manuală de măsurare. 3. Imaginea prezentată aici este doar orientativă.Poze :

Caracteristică 2 rezistent la coroziune
Covor De Vânzări Terminat Covor (bucata)
Caracteristică Anti-Alunecare
Cerere dormitor
Grupa De Vârstă Adulți
Tip De Material Fibre acetat (oțet de fibre)
Caracteristică 1 Anti-Alunecare
Numărul De Model Non-alunecare de traversă Mat
Origine NC(de Origine)
Element Dimensiune 65cm*24cm*3cm
culoare Ca imaginile prezentate
Suport Dropshipping / picătură de transport maritim / en-Gros
Technics Textile nețesute
Caracteristică 4 Dreptunghiular
model TIPĂRITE
Caracteristică 3 Rid-Rezistent
Caietul de sarcini 65cm*24cm*3cm
Model Tip Solid
Material Fibre acetat (oțet de fibre)
Stil American Village
Design Persan
Utilizarea Usa Podea

Produse similare