20BUC/Set Dimensiune Inel de Reglare,Invizibil Spirală Transparent Întindere Stabilite Pentru Vrac Inel Redimensiona Bijuterii Instrumente Cu Cârpă de Lustruit

20.05lei

-29%

28.62lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: pentru lumanare ceara de soia, universitatea peking, kit de rășină, metru inel, bijuterii mari cârpă de lustruit, inel, vopsea, cartofi spirala, jewelri instrument, ring sizer.

Dimensiune inel de Reglare a Set - Fiecare Set de 4 dimensiuni,diametrul Exterior este de 3,5 mm, de 4mm, de 5mm, de 4.8 mm,fiecare dimensiune 5 piese,și un cadou de Argint Lustruire Pânză.

Multifuncțional - Acest mic dispozitiv este extrem de util, deoarece rezolvă multe probleme, cum ar fi: pierderea de inele, inele supradimensionate (cum să se ocupe dacă inelul este prea mare) și chiar combinarea mai multor inele subțiri într-o singură bucată.

Caracteristică - noul inel de reglare sunt complet transparentă și se lasă nici o îndoială cu privire la vizibilitate;material Moale, nu strans ta fingerit;va păstra întotdeauna în forma sa inițială.Servicii De Ghidaj:

Odată ce ați primit produsul,indiferent ce întrebări aveți,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva întrebările dumneavoastră.

Despre Transport:

1.avem nevoie de 1-2 zile pentru a pregăti ordinea după plată.

2.Vă rugăm să verificați adresa dvs. înainte de a finaliza plata.

Cumpărător rus vă rugăm să ne lăsați numele tău complet.

Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru,vă Rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv & comentariu de 5 stele!

Caracteristică Invizibil și transparent,moale
Material Silicon
Utilizare Pentru A Face Bijuterii Consumabile
Caracteristicile Produsului Bijuterii Face Provizii
Dimensiune 4 kinds size
Înălțime Element 0cm
Lățime Produs 0cm
culoare Culoare Transparent
Numărul De Model bijuterii instrument-002
Nume De Brand QIAO
Element De Lungime 10cm
Articol Diametru 0cm
Articol Greutate 47g
Bijuterii Instrumente Și Echipamente De Tip Inel Piese De Croit
Articol Dimensiune Inel De Reglare
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Bijuterii Instrumente Și Echipamente

Produse similare