2 BUC Motocicleta Oglinzi Retrovizoare 360 de Grade, Reglabil Pivotant Universal se Potrivește Pentru cele Mai multe Motociclete Cu 7/8" 22mm Bar End

50.67lei

-32%

74.52lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: sia oglinzi, mașină de montare oglindă, ovăz, telefon s8, lumea oglinzi, dahlia, motocicleta oglindă muntele qi, oglinda muntele moto, oglinzi foto, motocicleta încheietura mâinii.

Descriere:

Aceasta motocicleta oglinda retrovizoare este plin suport de metal, așa că este foarte durabil. 360 de grade, reglabil pivotant, ușor de instalat și universal se potrivesc pentru cele mai multe motociclete cu 7/8"(22 mm) bar end.

Caracteristici: Realizate din sticlă premium si material de aliaj de aluminiu, este foarte durabil și nu este ușor de a sparge sau rupe. 360 de grade de reglare permite să reglați unghiul optim și oferă o suficient de largă pentru a asigura securitatea.Clar optic oglindă de sticlă oferă o viziune clară, fără imagine distorsiuni.Design elegant poate decora motocicleta mai nobil și moda.Vine cu potrivire șuruburi pentru instalare ușoară, nici o modificare necesară.

Specificatii: Material: Aliaj de Aluminiu Culoare: Roșu, Albastru (opțional) Dimensiunea: Ca Spectacol cinematografic Greutate Pachet: aprox. 508g Echipare: Universal se potrivește pentru cele mai multe motociclete cu 7/8"(22 mm) bar end.

Pachetul Inclus:

2 x Oglinzi Retrovizoare Motocicleta

2 x Șuruburi

1 x Cheie

Lista de ambalare

Pachetul Inclus:

2 x Oglinzi Retrovizoare Motocicleta

2 x Șuruburi

1 x Cheie

Înălțime Element 13cm
Element De Lungime 20cm
dimensiune ca spectacol cinematografic
Lățime Produs 7cm
Articol Greutate 584g
Material Aliaj De Aluminiu
Tip De Material Aliaj De Aluminiu
Numele Modelului MU1479077
Origine NC(de Origine)
culoare Rosu, Albastru
Greutate Pachet approx. 508g

Produse similare