Câinele Mat Răcire Pet Gheață Pad Teddy Saltea Pet Cool Mat Pat Pisica Perna De Vară A Se Păstra La Rece Răcire Pet Câine Saltea Pentru Câini

29.18lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: pat caine, rece saltea, cool mat animale de companie, câinele mat xxl, cat de cool, câine rece mat, fetish cravată, rece covor, câine mare saltea, rece perna.

Caracteristică:

- Super Absorbție și de Control Miros: Îngroșat densitate mare de absorbție a apei strat poate bloca mai multă apă, pentru a preveni extravazare de urină, și de a asigura protecție uscate pe timp de noapte.

- Economie ecologică: Acest rewashable pipi pad pot fi refolosite, reducând utilizarea de tampoane de unică folosință, protejarea mediului înconjurător, în timp ce economisirea de bani.

- Versatil: câinele Nostru pipi pad este ușor de transportat.Potrivit pentru canise, cat cutii de gunoi, paturi, canapele, podele, scaune auto, etc.

- Usor de curatat si de uscat: doar pune-l în mașina de spălat, ei vor fi curat, igienic, fără miros, și acesta este fabricat din poliester periat, se usucă mai repede decât alte materiale.

Caietul de sarcini:

Nume: Animale De Companie Pipi Pad

Material: tesatura Rece

Culoare: Albastru

Dimensiuni:

S: 40*45cm/15.7*17.7 în

M: 50*70cm/19.7*27.6 în

L: 55*90cm/21.7*35.4 în

XL: 72*120cm/28.3*47in

Lavabile si reutilizabile catelus pipi tampoane

Pachetul Inclus:

1x animale de Companie Pipi Pad

Notă:

1.Vă rugăm să permiteți-1-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2.Culorile pot fi diferite ca diferența de afișare, vă rugăm să înțelegeți.

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Tip De Element Saltele De Pat
model Solid
Nume De Brand Meigar
Origine NC(de Origine)
Material Nailon
Caracteristică Respirabil
Se Spală Stil Spălare De Mână

Produse similare