Original Răcire Radiator Pentru Macbook Pro Retina 13" A1425 Radiator 2012 2013

42.23lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: cooler macbook, Rucsac Laptop, cooler macbook pro, fan macbook, 13 macbook pro, macbook, cazul notebook, capacul laptop, macbook pro autocolant, caz din piele.

Putem livra la nivel mondial

Livrare: DHL, EMS, TNT, UPS-uri sau E-pachetul , HongKong post și așa mai departe.

Ambalaj: Antistaagtic sac+bubble sac+bubble camera+potrivit din carton tare.

Shenzhen ShenRong Trading Co., Ltd.a fost fondată în anul 2015.

Suntem în principal de export piese de laptop (placa de baza,ecran,tastatura,lcd cablu,balama,ventilator,adaptor,baterie,geanta de laptop,set cu cască Bluetooth).

desktop piese(placa de baza,sursa de alimentare,grafica de Joc,Joc de tastatură,Mouse-ul Jocuri ,set cu cască Bluetooth)

În prezent, compania creșterea scara de comerț, clienții din întreaga lume, cu bun prestige are încredere în clienții acasă și în străinătate.Compania a fost producătoare de înaltă calitate OEM produse, cum ar fi baterii ,adaptoare, seturi de căști Bluetooth geanta de laptop, si daca comandati mai mult de 1000 de unități, putem folosi logo-ul.

punem accent pe calitate, pret, eficienta,servicii, onestitate.

Datorită companiei noastre pentru atenția de fiecare client, vom face mai bine!

După:

Vă rugăm să ne contactați pentru a obține Adresa înainte de a se întoarce element.

Vom răspunde în termen de 24 de ore, cu excepția cazului în timpul unui week-end sau o vacanta.Toate produsele returnate trebuie să aibă original inviolabile eticheta sau de a reveni, nu vor fi acceptate.Elemente pentru retur trebuie să fie ambalate în mod corespunzător bine,Daca nu e ambalat bine, cauzat daune ,Vom responsabil.Vă mulțumesc pentru a înțelege. Rețineți: noi nu includ taxe vamale, vă rugăm să înțelegeți.Multumesc.

Porturi USB 1
Numărul De Model A1425
Aplicarea Dimensiune Laptop 13.3
Radiator Tip Răcit cu aer
Material Aluminiu
Nume De Brand OLOPKY
Pachet Da
Tip Dublu Fani

Produse similare