Hip-Hop-Sik Mătase Harajuku Supradimensionate Hanorace Barbati Moda Casual Tricou Streetwear De Îmbrăcăminte De Sex Masculin Maneca Lunga De Toamna Uza

50.93lei

-39%

84.88lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: femei mikina, streetwear pulover, bărbați hoodie 3, mens hoodies dungi, hip hop hoodi, crewneck, sik mătase, oamenii sik mătase, hoodi coreeană, oamenii streetwear.

Detalii

Despre Transport

1.Timp de preparare:avem nevoie de 1-5 zile lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de numeroase comenzi in fiecare zi. 2.Vă rugăm să verificați adresa dvs. atunci când scrie în Casteluldinpovesti.ro,dacă doriți să modificați înainte de a ne expediați-le, vă Rugăm să ne contactați.

Despre Plată

Inainte de plasarea comenzii,vă rugăm să confirmați detaliile cu noi, dacă aveți cerere pe articole.Vă rugăm să faceți plata în termen de 3 zile de la comanda daca este posibil.

Despre Service

1.Ne pasă de clienții noștri evaluate,și va încerca întotdeauna să te ajut,sper să se stabilească lung de afaceri cu tine. 2.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere și disputa de pe site-ul.Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.

Despre Feedback-Ul

1.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre,vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele. 2.Dacă nu ești mulțumit de produsele noastre,pls contactati-ne inainte de a pleca de feedback negativ.va garantam vom 100% pentru a rezolva orice problemă pentru tine și de a face să vă mulțumiți.

sudoare supradimensionat hanorac barbati
Tip De Element Jachete
model scrisoare de imprimare hanorace
sudaderas hombre homme hanorace
Grosime Fleece
Cu glugă Da
Guler Cu glugă
Tip Regulat
Pulover hanorac cu glugă
Parte Detașabilă NICI unul
Maneca Stil Regulat
hanorac costum trening
hanorace barbati 2021 sudaderas
Stil Casual
sudadera hombre Trening barbati
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Lungime maneca(cm) Plin
ropa hombre tricou Barbati
Origine NC(de Origine)
Bărbați seturi la ropa de los hombres
Tip De Închidere NICI unul
Numărul De Model barbati hanorace & tricou
Material Poliester
Gen BĂRBAȚI
Model Tip Print

Produse similare