De sex masculin Casual de Vacă din Piele Pantofi Oxfords Barbati Pantofi Brogue Formale de Afaceri de Birou Petrecere Barbati Pantofi Rochie Marime Mare 47 48

48.11lei

-20%

60.14lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: formal pantofi eleganti barbati, mens pantofi de damă pantofi, rochie pantofi pentru bărbați scurt, pantofi office piele naturala toc gros, rochie barbati pantofi, somar pantofi pentru bărbați, mens pantofi piele naturala office, oxford pantofi pentru bărbați de mari dimensiuni, mens pantofi dur, vens pantofi de moda.

Plata

1. Banii vor fi păstrate de către platforma până când vă confirma primirea de bunuri, și numai după ce că banii vor fi eliberați de la vânzător.Esti protejat 100% în condiții de siguranță!!

Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?

Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați ,vă putem ajuta să-l extindă .Deci banii nu în contul nostru.

2. Ne trimite elementele în funcție de ESCROW Adresa de Plată, vă Rugăm să asigurați-vă că ESCROW Plată Adresa este corectă.Adresa cu nr. de Tel va fi binevenit în transportul maritim.Nu avem nici o responsabilitate pentru greșit adresa!!

3. Pentru taxa de timbru, cumpărătorul ar trebui să plătească-te!!

Transport

1. Am expediat în întreaga lume.Ne va livra, de obicei, în termen de 1-5 zile lucratoare de la primirea plata compensate.(cu excepția sărbătorilor), "1-5 zile" este predarea timpul nu ora de sosire, vă rugăm să nu mă înțelegeți greșit.Înainte de plată, trebuie să asigurați-vă că plata adresa de livrare este corecta.În mod normal, ne nava cât mai curând posibil, dar nu putem promite data efectivă ai putea primi pentru a varia viteza și politica de obiceiurile locale ( de transport sunt efectuate de către terțe părți) .

2. După cum știm cu toții că transportul maritim Internațional necesită mai complicat procedurilor de transport, astfel ca ambele țări vamale, stații de tranzit, etc., probabil că va dura mai mult timp pentru dvs. de articole pentru a ajunge la destinația finală.Apreciez mult pentru înțelegere pe această incontrolabile contează.Strict în domeniul vamal :Italia, Germania, Austria, Canada, Brazilia, Argentina, Rusia......

3. Transport prin China Post Air Mail , de obicei, nevoie de aproximativ 15~40 de zile lucrătoare (Brazilia 90 de zile) au ajuns.Dacă ai nevoie de elementele de urgență, vă rugăm să alegeți metoda de transport maritim EMS/DHL și să plătească taxă suplimentară de transport.Suntem în imposibilitatea de a lua nici o responsabilitate pentru orice întârziere personalizat sau fiscale.Motivul este că timpul de tranzit este extrem de depins și prevăzută de Servicii Poștale (cu excepția weekend și de sărbători)

Politica De Returnare

Facem cele mai bune servicii clienților noștri cele mai bune pe care le pot!!!!

1. Vom accepta element de returnare pentru orice motive (cum ar fi că nu-ți place, nu este de așteptat), Dar cumpărătorul va fi responsabil pentru taxa de returnare, și elementul ar trebui să nu are deteriorat sau să modifice, să se întoarcă înapoi tot pachetul cu tag-uri împreună.ca nu vrem sa facem disputa cu cumpărătorul.

2. 15-zi-garanție de la data livrate.Vă rugăm să trimiteți fotografia de produs daune zonă prin e-mail, dacă nu este om-a făcut pagube sau daune fizice, vom înlocui unul nou sau va Vom returna 100% de bani!Ne restitui plata prin Escrow, elementul ar trebui să fie returnate în starea lor originală.

Feedback-ul

Nimic mai puțin decât 5 stele pe Vânzător Detaliate Opiniile afectează statutul nostru în Casteluldinpovesti.ro.Dacă simți că meriți mai puțin de 5 stele pentru ceva, vă rugăm să ne anunțați înainte de a pleca feedback-ul dvs. astfel încât să putem aborda preocuparea ta. (Feedback negativ sau Neutru nu poate rezolva orice problemă).

Satisfactia dumneavoastra Complet și reputația noastră este prioritatea noastră! "Feedback pozitiv" și " 5 stele este mereu încurajat și apreciat foarte mult.Dacă ne lăsați Feedback-ul Pozitiv, va vom oferi cu promptitudine la fel.Feedback negativ sau Neutru este extrem de descurajat.

Vă rugăm să permiteți-ne posibilitatea de a remedia orice situație nefavorabilă.Totul poate fi rezolvat fără a părăsi un feedback negativ sau deschide orice disputa de pe Casteluldinpovesti.ro.Vă rugăm să E-mail-ne și vom încerca să rezolve orice probleme!

Contactati-Ne

Suntem aici pentru a răspunde la toate întrebările dumneavoastră.Satisfactia dumneavoastra este de cea mai mare importanță pentru noi.Nu ezitați să ne e-mail dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre și vom răspunde cât mai curând posibil. (în termen de 24 de ore )

Timpul nostru de lucru este: de la ora 9:00 AM la 6:00 PM (de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor) ; vă Rugăm să înțelegeți cât diferența de timp între națiunile noastre, Ne-am situat în China, în timpul nostru este la fel de mai jos: timpul Nostru=PDT timp+15 ore, =UTC+8 ore, =BST timp+7 ore

Nume De Brand SKng
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Partea Superioară-Din Piele Tip Piele De Vaca
Material De Sus Piele Naturala
Forma De Deget A Subliniat Toe
Branț Material PU
Model Tip Solid
Material De Talpa Cauciuc
Tip De Închidere Dantelă-Up
Sezon Primavara/Toamna
Materiale De Captuseala PU
Pantofi Tip Pantofi Brogue
Numărul De Model MHC-71966

Produse similare