Personalizate Imprimate 3D Microfibra baie Prosoape de Plaja Cu Gluga Pentru Adulti Plaja de Înot Bărbat Femeie Halat de baie

27.04lei

-48%

52.00lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: oamenii prosop, bambus detergent de vase, prosop de baie, fata towl, prosop turcă, custom print prosop, girafa prosop, prosop cu glugă adult verde, tiger prosop, un covor rotund.

1. Manual de măsurare 1-5cm de eroare este admisibilă.

2. Toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră sunt responsabilitatea cumpărătorului

3. Din cauza transportului pe distanțe lungi, produsul va fi un pic ori nu atât de plat ca imagine, dar nu afectează utilizarea, dacă te superi, te rog nu comanda.

4.Culoare Nepotrivire: Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare,vopsire, fundal, etc,vă rugăm să nu dau ordine, dacă nu te superi!!!

Material: Microfibra Dimensiuni: 75*110cm Alte nume: Plajă prosop de Baie de Culoare: Ca fotografii de Ambalare: sac de Opp + Pachetului Notă: putem custome pentru a face design-chiar și pentru 1 buc, doar nevoie de tine ofertei de proiectare.Dacă doriți pentru a face personalizat, vă rugăm să ne contactați.

Numărul De Model 20191120
Greutate 0.4kg
Tip Prosop Cu Glugă
De unică folosință No
Stil Simplu
Origine NC(de Origine)
Forma rola
Technics Țesute
Absorbția 15-20 de ani
Material Țesătură Microfibră
Caracteristică Rapid-Uscat
culoare Ca Fotografie
model TIPĂRITE
Model Tip GEOMETRICE

Produse similare