VSGO DDR-23 Full Frame Senzor de Curățare Tampon de 24mm X 10 buc pentru aparat de Fotografiat Digital CMOS

90.94lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: simplu perie cu aer, echipa aerograf, vopsea airbrush, opolar aer duster, 4k go pro, iem curat, aparat foto nikon, vapor curat, fum colector de praf, partidul republican.

Pachetul

1. Full Frame Senzor de Curățare Tampon: 24mm X 10BUC

Descriere produs

VSGO Full Frame Tampon pentru Curățare Senzor 1. Super moale și flexibil, cap de tampon distribuie uniform presiunea pe senzor și nu deteriora senzorul 2. Capacul capului se face de super-subțire din microfibră, care este moale pentru senzor și greu pentru murdărie 3. Fiecare tampon este fabricat din 100% praf gratuit mediului și sigilat într-un ambalaj de vacuum.

Capul este foarte subțire material din microfibra moale pentru senzor și greu de murdărie.Fiecare tampon este ambalat într-un ambalaj de vacuum pentru a garanta 100% praf gratuit.

24 mm tampon de lățimea pe care este compatibil cu senzori Full Frame

Produsul a fost testat de către RoHS și SGS, care se asigura că acestea sunt sigure și de încredere pentru a utiliza.

Sfaturi De Utilizare

1. Locul obiectivul camerei foto jos pentru a elimina parțială praf.Apoi, utilizați VSGO Profesionale suflantă pentru a sufla de praf și nisip. 2. Se scoate tamponul pentru a curăța, se scurgă 1-2 picături de lichid de curățare pe tampon de cap.Face limba o bucată de formă aproximativ 60 de unghi pentru a curăța fața cu un dram de suprafață. 3. Ușor trageți-o parte în alta.Repetați în direcția opusă folosind curățați partea de tampon.

Pachet Da
Dimensiune 24mm Swabs
Numărul De Model DDR-23
Tip Senzor Kit De Curățare
Conținutul Full Frame Senzor de Curățare Tampon
Material Cârpă din microfibră
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand VSGO
Greutate 0.048KG
Articol Dimensiuni L x W x H 18.4 X 8 x 1.4 cm

Produse similare