5000pcs 13x21cm Transport Gratuit Suprafață Mată Clar de Blocare Zip Sac de Etanșare Prindere Folie de Aluminiu Vacuum de Depozitare a Alimentelor de Sus cu Fermoar Pungi

3 113.81lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: folie de aluminiu sac, sac vacuum, denim zip top sac, țesute sac zip top, sac de folie, coș, canner bijuterii, prindere zip, ridicat saci de vid, r pungi de vacuum.

---Material: folie de Aluminiu & Plastic ---Dimensiuni: Exterior dimensiune: 13*21cm(5.11"x8.26"), ---Culoare: Front este Mat, Clar este Negru Mat/Albastru/Verde/Roz ---Grosime: 0,075 mm(2.9 mil) /side ---Caracteristici: de blocare Zip, suprafata Mata, termosudabile, Cu lacrima notch ---Utilizare: Alimentare / filtru de Cafea / Dulciuri / Ceai / fructe Uscate și Nuci / flori Uscate / Gustare / Pulbere Pachet Proba ---Notă: Dimensiunea poate varia de la 1-2mm. ---Sfaturi: 1 inch=2,54 cm Despre livrare: 1. Toate comenzile vor fi livrate în termen de 5 zile lucrătoare ca pe o promisiune. 2. Vă rugăm să confirmați adresa de livrare este corecta inainte de plată, de obicei, nu se accepta schimba adresa de livrare dupa ce a fost expediat. 3. Am expediat element din China, astfel încât timpul de livrare poate fi amânată pentru câteva zile în timpul sezonului de vârf sau de vacanță, sper că puteți înțelege. 4. Vom urmări fiecare pachet tot drumul până nu-l primească.Dacă orice problemă în timpul transportului, vă vom contacta în timp util.Returnare Și Rambursare: 1. Scopul nostru este satisfactia clientului, dacă aveți orice problemă cu elementul pe care l-ați primit, vă rugăm să ne contactați în primul rând, Vom precupeți nici un efort pentru a vă ajuta să rezolve problema. 2. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul achiziționat, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile de la livrarea coletului, va vom oferi un schimb sau de restituire mai puțin taxa de transport. 3. Pentru schimb, vă rugăm să păstrați element în starea inițială. 4. Rambursarea va fi să se întoarcă înapoi în contul dvs. în termen de 7 zile lucrătoare.

Aplicabile Spațiu BUCĂTĂRIE
Grosime 7.5 sârmă
Utilizarea Cheltuieli diverse
model Plat Tip
Material Plastic & aluminiu folie
Caracteristică Eco-Friendly
Caietul de sarcini 13x21m
Produs pachet saci
Nume De Brand AWEPK
Origine NC(de Origine)
Tip Saci De Depozitare
Numărul De Model 5000pcs/lot
Forma Pătrat

Produse similare