Musulman Caftan Rochii Femei Rochie de Stand Gât Diamante Butonul Pleuche Rochie Haina Elegant Africane Plus Dimensiune Boubou fara Captuseala

103.65lei

-41%

178.68lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: abaya dubai, musulman rochii femei, kimono pentru femei abaya, african pânză, dot polka, model de rochie de musulmani, ankara shirt pentru bărbați, african pânză pentru femei, kaftan, rochie de cămilă.

Dimensiunea Diagramă

1. Pentru a achiziționa acest produs, atent verificat de măsurare pe dimensiunea diagramă imagine și apoi selectați relevante de culoare și opțiuni de dimensiune. (Nu selectați direct în funcție de obiceiurile tale.) 2. Dacă preferați o dimensiune personalizată, vă rugăm să luați legătura prin serviciul nostru de relații clienți. 3. Sugestie de apă rece, spălare de mână,nu înălbitor,vă rugăm să rountine curățătorie chimică. 4. Rețineți că măsurători manuale poate duce la o diferență de 1 la 3 cm în produsul final.

Caracteristici Si Specificatii

Tinuta este personalizat cu Microfibra.Este textura moale, rece, confortabil și nu irita pielea umană.Material: Microfibra - a făcut în China Conditie: recoltă bună stare, curate, gata să poarte.Toate elementele sunt piese vintage, anterior iubit Toate obiectele sunt fotografiate în lumină naturală.Culorile, de asemenea, pot diferi în funcție de computer și de setările monitorului.Dacă aveți orice întrebări despre dimensionare, condiția sau nelămuriri, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați cu orice preocupare este posibil să aveți și voi face meu cel mai bun pentru a vă ajuta! ?

Decor Dismonds
Lungime maneca(cm) Plin
Rochii De Lungime Glezna-Lungime
Tip Kanga Îmbrăcăminte
Utilizare Specială Îmbrăcăminte Tradițională
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Africa De Îmbrăcăminte
Stil Stil etnic
Nume De Brand Dashikiage
Gen FEMEI
Numărul De Model A1228
Material Microfibra

Produse similare