Anpviz 8CH 4K NVR 5MP camera IP PTZ Zoom 5X Camera POE IP Sistem de Securitate Kit cu Audio Camera IP de Interior/Exterior P2P IR IP66 Onvif

2 221.64lei

-42%

3 830.42lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: dava camera ip, protecție de securitate aparat de fotografiat, acasă sistem de camera de securitate wireless onif, camera ptz, 5mp aparat de fotografiat ip, camera ip poe, ptz, anpviz poe, injector poe, ios camera de supraveghere.

Notificare înainte de a cumpăra: Impozit și Taxe oferim transport gratuit pentru cele mai multe țări , dar noi nu acoperă orice impozit și taxe.Cumpărătorii trebuie să plătească pentru impozit și taxe după ce se plătește de către cumpărător vamal.

Aviz pentru Clienții Europeni nostru vânzare-prețul nu include TVA!Dacă vrei complet gratuit impozit, asigurați-vă că sa ne contactati inainte de plasarea comenzii!Multumesc!!!Vă rugăm Amintindu-rusă prieteni care nu uita sa adaugi Taxa de Personal numărul de Pașaport sau Informații în Contul dvs., dacă speranța de a folosi Express (cum ar fi Casteluldinpovesti.ro Premium de Transport).La distanță, Taxă, Dacă adresa dvs. este definită ca zonă de la distanță, dacă expediate de către International Express, va trebui să plătească suplimentar 40$ de la distanță taxa de transport.Sau ne puteți oferi o adresă care nu este unitate.Vă mulțumim pentru colaborare!Orașul și Codul Poștal Pentru a crește probabilitatea de succes de livrare de pachete, vă rugăm să completați corect un nume de oraș și cod poștal înainte de plasarea comenzii.Dacă ai nevoie de o 6TB HDD-ul, vă rugăm să ne contactați prin mesaje să-l înlocuiască înainte de plasarea unei comenzi.

Dacă sunteți în căutarea pentru o caracteristică-bogat soluție de supraveghere, fără complexitatea care de multe ori vine cu un sistem robust, acest Anpviz 4/6/8cameras 8 canale IP, sistem de camera de securitate este una pentru tine.Este flexibil pentru a alege cantitatea de fotografiat în funcție de nevoie de dumneavoastră.

Există 3 opțiuni în această listă Pachet 1: 8CH 4K NVR + 4 Dom Alb Pachet ( Cabluri, HDD includ) Pachet 2: 8CH 4K NVR + 6 Dom Alb Pachet ( Cabluri, HDD includ) Pachet 3: 8CH 4K NVR + 8 Dom Alb Pachet ( Cabluri, HDD includ) 4K 8MP Rețea Înregistrare Video, Extinde sistemele de securitate flexibil, Acest NVR ( Seria HK) suport Max 8pcs de 4K 8.0 Mega Pixel IP de intrare Video și de ieșire HDMI.Onvif conforme acceptate, puteți adăuga orice alt 3rd party camera IP în sistemele cu ușurință.

Super HD de 5 Megapixeli de Înaltă Rezoluție Ca fiind unul dintre cele mai bune home/afaceri sisteme de securitate, Anpviz NVR sistem de securitate înregistrează clipuri video în timp real pe toate canalele la 5MP de înaltă rezoluție, mult mai clară decât 1080p și 720p.Toate camerele oferă incredibil de luminoase și clare imagini în timp real de culoare, care vă permite pentru a vedea toate obiectele foarte clar.

De Ultimă Oră De Compresie Video H. 265

H. 265 standard de codificare permite să înregistrați până la 4 ori mai mult decât H. 264 cu același HDD.La aceeași lățime de bandă, nu numai mai clară și mai lin video transmite,dar, de asemenea, economisește mai mult spațiu de stocare pe disc,astfel economisește o sumă mare de bani pentru tine.

De Înaltă Calitate, Viziune De Noapte

Cu 18PCs lumini LED-uri și îmbunătățit radiații infraroșii timp de 24 de ore de vigilență, 5MP camere asigura o clară viziune de noapte, până la 100 de metri distanță lungă (în funcție de mediu).

PoE – Configurare Ușoară, Plug & Play real plug și să se joace sistem de securitate!Acesta dispune de PoE (Power over Ethernet), cu un singur cablu de conectare fiecare camera IP la NVR-ul pentru ambele alimentare și semnal video de transmisie.Ușor de cabluri – cabluri proces nu poate fi mai simplu pentru entuziaști DIY și începători.

Cu Pan-Tilt-Zoom

2.7" Metal Pan-Tilt-Zoom Camera IP.Unghi de vizualizare Pan Gama:Pan Gama: 0°~355°, Pan Speed: 120°/s, Tilt Range: 0°~90°, Tilt Speed: 45°/s.Presetări: 128, de la Distanță Pan/Tilt cu Funcționalitate Zoom Optic 5x, IR viziune de noapte 35 de metri.

Rezistent la apa carcasa de metal,utilizate pe scară largă pentru interior si exterior

Camera Temperatura De Lucru: -25°C ~ 50°C (-13 ° C ~ 122 ° C)

24/7 de Înregistrare și Monitorizare · Pre-instalat 2TB HDD pentru 24/7 de înregistrare și monitorizare. · Suport pentru toate camerele de înregistrare, în același timp (până la 8 aparate). · Dacă doriți o înregistrare mai lungă, încercați înregistrare de detectare a mișcării, care va declanșa înregistrarea numai atunci când este detectată o mișcare. · Vă permite să instalați un hard disk extern pe e-SATA pentru mai mult spațiu de stocare (până la 6TB).

De Detectare A Mișcării & Alerts

Acest sistem va detecta dacă există un intrus și să declanșeze alerte.Acesta vă va informa în timp real pentru a preveni o amenințare de securitate;

Redare Înregistrări Video De redare caracteristică vă permite să știți toată evenimente. · Replay dovezi semnificative sau amuzant înregistrări video. · 4 canale redare simultană · căuta Rapid pentru orice eveniment care s-a întâmplat în orice moment. · Cronometrul axa design sub split screen face convenabil pentru tine de a merge în mod liber înapoi la zile diferite, la ore, sau minute pentru a vedea evenimentele dor de tine.

Ușor de acces gratuit, prin intermediul Dispozitivului Mobil APLICAȚIE și Software PC, atunci Când te duci afară,nu trebuie să vă faceți griji despre dvs. de proprietate security.By folosind acest sistem cctv,puteți de vedere la distanță video în direct simultan la oricând, oriunde, cu wifi/4G pe smartphone-ul/iPad/PC.Cu aplicația gratuită "GuardingVision sau HIK Connect" utilizatorii pot accesa imagini prin intermediul lor dispozitiv inteligent (IOS/Android) sau computer (Windows) software: IVMS4200. Uita-te la live streams și vedere redarea imediat, ajutându-vă să stați informat ori de câte ori, oriunde.

Actualizare Firmware gratuit Gratuit firmware update vă ajută aparatul de fotografiat/NVR ține pasul cu până la data de caracteristici, precum și de stabilire orice bug-uri sau erori.Vă rugăm să mergeți la Anpviz Wesite:www.anpvizsecurity.com

Lungime Cablu 20m
Nume De Brand anpviz
Numărul De Model IPKO108MH35505W-8
PC-uri de Camera 8Pcs
Intrare Video 8 Canal
Origine NC(de Origine)
Rezoluție 5MP
Certificare NICI unul

Produse similare