Animale De Companie La Distanță Fără Fir De Control Anti-Scoarța Vibrații Buzzer Impermeabil Șoc Electric De Formare De Câine Guler Potrivit Pentru 1-2 Câine

105.14lei

-38%

169.60lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: câinele respinge, lihgtning guler de câine, hlbb guler de câine, unde de șoc zgărzi câini, collares perros, lai, anti coaja de câine, anti coaja, oamenii șoc guler, sura.

Caracteristici Principale:

* 3 Moduri de Formare - Electronice de Formare de Câine Guler oferă 3 extrem de eficiente și sigure moduri de formare (sonor, vibratii si socuri moduri) pentru tine de a învăța un câine bază ascultarea de comenzi și de a rezolva o incontrolabile câine probleme de comportament. * Ultimate Instruire - Formare de Câine Guler cu Telecomanda oferă de la 0 la 9 niveluri de intensitate pentru Vibrații și Șocuri de Stimulare, plus un standard de Modul Beep.Fie un expert trainer sau proprietar de animale de companie, cu aceste 3 tipuri de stimulare, veți găsi un seif corective stimulare care funcționează cel mai bine pentru cainele tau. * Reglabil Pentru orice Dimensiune de Câine - Reglabil Guler de Formare variind de la 14 la 25 de centimetri, se va potrivi dvs. de mici, medii sau mari dimensiuni câini.Papani e-guler curea Nailon mai bine pentru a ajuta la protejarea cainelui pielea sensibila. * Călătorie Cu animalul Dumneavoastră de Companie - nu ezitați despre antrenament în ploaie, atât transmițătorul nostru, rezistent la apă și la guler sunt reîncărcabile.Încărcare rapidă și poate fi făcut simultan cu ambele dispozitive * Libertatea de A Călători - Fi wireless de control de animale de companie de până la 330 de metri.Rapid tren dvs. de câine în curte sau în parc, Cu o viata lunga a bateriei, va fi capabil să tren dvs. de câine în mod eficient. * Design inteligent - de la Distanță Câinele de Zgardă cu securitatea de blocare a tastaturii preveni orice misoperation de pe telecomandă.Simțiți-vă liber pentru a transporta de la distanță, fără griji cu privire la șocuri accidentale.

4 Modul De Formare

● Bip ● 9 niveluri de intensitate a Vibrațiilor ● 9 niveluri de intensitate de Șoc Static ● LCD lumina Notă: vă sfătuim să încercați treptat nivelurile pentru a găsi-o pe cea corespunzătoare atunci când se utilizează acest animal de companie sistem de formare pentru prima dată.

Sigur Umanistă Înveliș De Design

Cauciuc moale contact de acest guler de câine este mai sigur decât alte metal, șoc cap nu ar contactați piele de câine direct, protejarea cainele de deteriorarea pielii.

330 m de la Distanță Gama

Wireless raza de control de pana la 330 m, cu ușurință tren dvs. de câine în parc sau în curtea din spate, nu-ți face griji ruleaza prea departe.

Piele-friendly Guler

Reglabil guler cu materiale de înaltă calitate, protejează câinele pielea sensibila, durabil, ușor și confortabil pentru câini!

Pachetul De Conținut

1* Transmițător 1* Receptor 1* Curea Nailon 1* Cablu De Încărcare 1* Bec De Testare 1* manual de Utilizare 1* Puncte De Contact/2* Puncte De Contact

Tip Câini
Tip De Element Formare Gulere
Origine NC(de Origine)
Material Plastic
Numărul De Model ps3

Produse similare