De acces fără cheie de Securitate Auto Antifurt Cutie Faraday Cutie Semnal de Blocare Cutie pentru Cheile de la Mașină Fob Telefoane Cărți de Apel si RFID Semnal de Blocare Caz

66.88lei

-8%

73.49lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: cutie rfid, cheie de masina de acoperire a semnalului de blocare, jammer gps blocker, radio semnal de bruiaj, blocker semnal, camera semnal de blocare, semnal blocare sac mare, masina de caz-cheie pentru kia rio, cușcă faraday cutie, blocare ușă.

De acces fără cheie de Securitate Auto Antifurt Cutie Faraday Cutie Semnal de Blocare Cutie pentru Cheile de la Mașină Fob Telefoane Cărți de Apel si RFID Semnal de Blocare Caz

Puncte: 1、Puternic Semnal Funcția de Blocare Suplimentar, material lemn + puternic încuietori duble + învelit complet de izolare perfect asigură că caseta blocuri de 100% din toate semnalele.Tot ce trebuie să faceți este să puneți cheile de la mașină în această cutie și aproape de blocare pentru a preveni sistem de securitate auto de a fi tocat.Proteja masina ta oricând, oriunde!

2、mai Nou Semnal de Blocare Cutie Pentru Cheie de Masina Aceasta cutie are aceeași funcție ca semnal de blocare sac, care poate bloca în mod eficient semnale și de a preveni furtul vehiculului.Dar, spre deosebire de tradiționale de semnal de blocare geantă, acest lemn + piele box are puternice de protectie functia de 100% pentru a bloca toate semnalele.

3、mai Bune Servicii de Suport anti-furt cu telecomanda cutie este must-have pentru oricine cu acces fara cheie la sistemul vehiculului.Înainte de a utiliza acest semnal de blocare cutie, puteți pune cheia în cutia pentru testare.

4、Mari Dimensiuni si Mari Capacitatea de Aceasta mare semnal de blocare cutie se potrivește cu toate cheile de la mașină, precum și telefoane mobile, CARDURI de credit, etc. Acesta a fost testat pentru a ține 4-5 chei auto, inclusiv brelocuri și cheile de la casă.Puteți pune toate de familia ta chei și chei de rezervă de alte vehicule în această cheie de masina cutie de depozitare pentru a da familia ta o garanție de securitate!

5、Bine facut si Durabil, stratul exterior al acestui semnal de blocare caseta este confectionata din piele de înaltă calitate, care este ușor de purtat și non-alunecos.Spuma elastic pe partea de sus a casetei poate preveni eficient cutie de deformare.

Faraday Cutie, Semnal de Blocare Cutie pentru Cheile de la Mașină Fob Telefoane Carduri, Apel & RFID Semnal de Blocare Caz Cheia de la Mașină în condiții de Siguranță Cutie, cu Telecomanda Masini de Securitate Anti-Furt Mare Cutie de Depozitare

Caietul de sarcini:

Material: piele PU

Culoare: Negru

Dimensiuni: 16*12*9.5 cm

Greutate: 350g

Caracteristici: comerțul exterior stil, moda, simplu, la modă, textura moale, RFID anti-furt funcția anti-furt, scut cheie de masina funcție de semnal.

Fizica comentarii: generos și unic, individualitatea nu este ostentativ, simplu, dar nu obișnuit, cheia anti-a pierdut funcția, compact și versatil.

Pachetul contine:

1*cheie auto sac

• Toate elementele vor fi livrate în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata este eliminat.• Toate articolele vor fi expediate prin Poștă, care durează în mod normal 15-35 de zile pentru a ajunge.• De transport maritim internațional necesită mai complicat procedurilor de transport (cum ar fi ambele țări vamale, stații de tranzit, etc.), de asemenea, va efect de mai mulți factori, cum ar fi concediu, condiții meteorologice etc, deci probabil că va dura mai mult timp pentru dvs. de articole pentru a ajunge la destinația finală.Vă mulțumesc pentru înțelegere în această privință.• Taxele de Import, taxele pe valoarea adăugată și alte taxe nu sunt incluse în prețul sau costurile de transport.Țara Timp De Livrare(Prin Posta Par Avion)

Plata :

• Acceptam Alipay, West Union, TT, Transfer Bancar , Portofel QIWI, WebMoney , Toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.• Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda• Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

• Feedback-ul clientului este foarte important pentru noi.• Vă rugăm să lăsați 1 minut să contactați cu noi, ÎNAINTE de a pleca feedback-ul rău, vom rezolva problema în mod pozitiv și de a face tot ce putem pentru a face să vă mulțumiți• dacă există orice problemă cu achiziția ta.Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Biroul nostru de ore sunt :- 9:00 la 18:00 (GMT +8) de luni până vineri - de la 8:30 la 12:30 (GMT +8) de SaturdayAnd biroul nostru este închis în zilele de duminică și de sărbătorile legale (China)Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu în timpul holidaysOur Misiuni:1. Pentru a exporta bunuri de înaltă calitate din orient, la un preț competitiv pentru tine.2. Pentru a lucra cu clienții noștri pentru a construi afacerea lui .3. Pentru a maximiza noastre internaționale cumpărător profitabilitatea și competitivitatea.Te rog, vino înapoi în curând și să ne vizitați din nou!

culoare negru
Pentru Autovehicule Marca/Model BMW
Tip De Material Piele
Material PU piele
Dimensiune about 16x12x9.5cm
Nume De Brand cacoonlisteo

Produse similare