Designer-Velcro Bunchems (banchems) Megapack 400 +

39.37lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: wraith spire gammaxx 400, gammaxx 400 de instalare amd, gammaxx 400 de instalare am4, simțit puzzle, pânză de fișier, carte montessori, gammaxx 400 de montare, Carte 3d, rezervați copil, gammaxx 300.

Designer-Velcro Bunchems (banchems) Megapack 400 +

Traduce orice idee și fantezia în realitate cu copii de designer moderne Bunchems Mega Pack 400 +.De la un astfel de cadou, copilul tau va fi incantat!Un set de totum banchems este pufos si Velcro bile de dimensiuni mici, care se agață unul de celălalt ca un brusture cu ajutorul unor elemente de fixare speciale.Dar, în plus, pachetul include, de asemenea, accesorii suplimentare, care vă va oferi meserii chiar mai interesant!Amuzant Velcro este fabricat din plastic de înaltă calitate, care nu provoacă alergii și este absolut sigur pentru copii.În plus, elemente moi, nu se agață de haine sau mobilier, astfel încât să nu poate fi frică, că detaliile de proiectantul va trebui să fie eliminate de pe diverse suprafete tot timpul.

Proiectantul este format din 8 culori:

Albastru (50 buc.);

Negru (50 buc.);

Galben (50 buc.);

Portocale (50 buc.);

Verde (50 buc.);

Liliac (50 buc.);

Roșu (50 buc.);

Alb (20 Buc.).

Cumpara un set de banchems mega Pak 400 + pentru copii puteți la noi pe site saimox.ru la un preț atractiv în St. Petersburg și Moscova.Livrare în toată Rusia.Magazinul nostru online are, de asemenea, designeri cu un alt număr de vâscos bile: 1200 + 800 +.

Video pe designer-Velcro Bunchems (banchems) Megapack 400 +

Nume De Brand NICI unul

Produse similare