Reîncărcabilă Electrice De Încălzire Șosete Calde Temperatura Reglabila Baterie Cu Litiu Infraroșu Ciorapi Sport Pentru Iarna Picior Mai Cald

82.28lei

-34%

126.56lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: wilkinson pod 54, warch de moda pentru femei, wilkinson aur tele, război simboluri minunat, william hunt tricouri, william levy acoperă, wilko dinozaur jucarii, waraxe follow focus, război în troia film complet.

Puncte:

1、Moale si Respirabil Material de Izolație: încălzire șosete sunt realizate de înaltă calitate, fibre de bumbac, moale și absorbant, uscare rapidă, respirabil și uscare rapida elastic.Materiale izolante pot oferi cu siguranță, șosete, care menține picioarele calde și confortabile, în ierni reci.

2、în condiții de Siguranță și de Cald Șosete: încălzire șosete sunt echipate cu 2 bănci de putere, fiecare este de 2200mAh, 4400mAh în total, care poate oferi cu până la 6,5 ore de caldura.

3、Proteja Picioarele: Combinarea design ergonomic și modernizate departe-infraroșu elemente de încălzire, încălzire șosete în timpul iernii căldura uniform și temperatura este stabilă, care poate stimula circulatia sangelui de la picioare, astfel încât picioarele nu mai sunt și rece în timpul iernii.

4、Esențiale de Iarnă: electric șosete sunt foarte potrivite pentru diverse activități în aer liber în timpul iernii, cum ar fi pescuit, camping, excursii, vanatoare, drumetii, în aer liber, locul de muncă, etc.Cadoul perfect pentru părinții și prietenii este un joc gratuit dimensiune pentru majoritatea oamenilor.

5、Gratuit Dimensiune: Potrivit pentru toate persoanele.Cea de-a treia treapta de incalzire, treapta întâi de viteză este de 40 de grade,pe treapta a doua de viteză este de 50 de grade, pe treapta a treia de viteză este de 60 de grade.

Caietul de sarcini:

Material: bumbac

Dimensiune: toate dimensiunile

Tensiune de intrare: 5V-1A

Tensiune de ieșire: 3.7 V-2A

Lista De Ambalare:

1 Pereche*Încălzire Șosete

2*Putere Banca

Gen BĂRBAȚI
Furtun Înălțime ciorapi
Deget separat No
Tip Sport Camping & Drumeții
Origine NC(de Origine)

Produse similare