Muzica Pentru Copii Jucarii Educative Muzicale Portabile Hamster Joc De Copii De Jucarie Copilul Bate De Muzică De Sunet Jucărie De Culoare Aleatorii

16.81lei

-17%

20.26lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: coș de rufe murdare, salva jucărie, spalatorii, coș de tesatura, coș copii, coș rezistent la apa, copilul de rufe, coș pentru pânză, coș copil, împiedică.

Descriere: 100% de brand nou și de înaltă calitate.Materiale de înaltă calitate, moale și netedă Colorate, efecte de iluminare și schimbări în ritm cu muzica Auditive confort, de a proteja copilul tau este sensibil audiere Aduce mult mai distractiv pentru copii și un mare cadou pentru ei Specificații: Tip: Hit Hamster Joc Jucărie Material: ABS+Electronice original Culoare: Aleatoare de Dimensiune: 10*9*4.5 cm Greutate: 90g Baterie: 3 x Baterie AAA (Nu sunt Incluse) Pachetul Include: 1 x Lovit Hamster Joc Jucărie Notă: 1. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini. 2. Vă rugăm să permiteți-1-3cm diferențe datorită măsurare manual.

Bine ati venit la magazinul nostru , sperăm că veți avea o experiență plăcută la cumpărături

Baterie 3 x Baterie AAA (NU sunt Incluse)
Intervalul De Vârstă 3 ani
Dimensiune 10*9*4.5cm
Cantitatea Alte
Numărul De Model copilul
Nume De Brand TONQUU
Origine NC(de Origine)
Caracteristici De învățământ
Material ABS+Electronice originale
Tip Alte
Greutate 90g
Gen Unisex
Atenție Baterie nu sunt incluse
Certificare CE

Produse similare