600 cavitatea manuală a capsulelor de umplere mașină, capsula de umplere Fără compactare instrument, poate fi personalizat pentru a 00# 0# 1# dimensiune

613.85lei

-27%

852.55lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: arma, Moneda Capsule, capsula de umplere mașină automata, lichid de umplere a capsulelor cu mașina, aparat capsule, capsulă mașină, maiyisu, umple mașina, automat eticheta mașină, 0 capsulă de umplere.

Cavitate:

600: 24X25Holes

Caracteristici:

1. Adoptarea de înaltă calitate din material plastic, care este mai durabil pentru utilizarea pe termen lung. 2. Produsul este împachetat în arc de cerc de forme, care are un aspect frumos și oferă o operare confortabila. 3. Cu o precizie și un design unic, acest pilula de umplere este ușor de utilizat și eficient în reducerea pierderilor. 4. Imită automate mecanice aranjament, puteți organiza capsula capacul și corpul capsulei rapid, mai convenabil de a folosi și de a îmbunătăți umplere eficienta de capsule. 5. Eficiente pentru a face față cu problema de umplere capsule, cum ar fi mici de prelucrare a lot, de producție, capsule făcute de ei înșiși.

Măsuri Operaționale:

1. Loc de discuri de pe placa de acoperire. 2. Pune o cantitate adecvată de capac. 3. Se agită capsula gura în sus în gaura în capsulă de înmatriculare. 4. Se toarnă în exces capsulă. 5. Elimina alinierea discului. 6. Stiva dintata partea de placă intermediară pe placa de acoperire. 7. Așezați tava pentru discuri de pe placa corpului. 8. PUNE o cantitate adecvată de corpul capsulă și se agită capsula astfel încât gura de capsula cade în gaura de capsula placa. 9. Se toarnă în exces capsulă și scoateți discul. 10. Se toarnă pulberea de pe corpul bord și racla și înainte și înapoi cu o racletă. 11 Transforma placă intermediară de suprapunere peste corpul placa. 12 Apăsați ferm cu ambele mâini pentru a bloca capsula. 13 Apoi scoateți placa de acoperire. 14 Elimina placă intermediară, moment în care a umplut capsule sunt în centrul plăcii. 15 centrul placa atinge ușor pentru a elimina capsula. 16 după ce containerul este încărcat, o umplere a capsulei este finalizată.

Lista de pachete:

1. Corpul placa 2. Directorul placa 3. Capac placă 4. Mijlocul plăcii 5. Scoop

Numărul De Model 600 Gaura
Origine NC(de Origine)
Certificare NICI unul
Umplere Precizie 99.9%
Viteza De Umplere 99.9%

Produse similare