Pentru RaceMedal 1:64 Figura Colecții Papusa Model în aer liber de Lux Foc-roata Capete Port Pentru Siku Tendință la Femeile mai mici Masini-Lea D0E9

29.65lei

-30%

42.36lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: macheta din lemn, hot wheels 164 5, siku jucarie, diorama set, siku, broasca testoasa nou, modelul tamiya, tractor, 164 figura oameni, cifrele 164.

Descriere produs:

CURSA MEDALIE este un grafic și periferice model pentru model și design scenă.Raportul modelul este potrivit pentru 1:64 modele la scară ale TOMY, siku, cutie de chibrituri, vapor, Jingshang și aurio.Înălțimea verticală este de aproximativ 2.8 CM-3.0 CM

Mica diorama este mai fragil.Să nu cazi de pe un loc înalt.Nu utilizați prea multă forță pentru a juca cu modelul.Ia-l și pune-l ușor în jos pentru a-l proteja.

Modelul este realizat manual, cu mare precizie, astfel încât prețul este diferit de alte producția de masă modele.

Rafinat versiune de RaceMedal este foarte rafinat.Vopsele de toate culorile sunt pictate de către instanță Japonez vopsele și de mână-trase de tehnicieni superiori.Acesta este diferit de modelul diorama modele produse în masă în fabrică.Acesta este în valoare de a încerca și de colectare.

Modelul nu include mașini, singurul personaj modele

Caietul de sarcini:

1:64 raport

Scena: Vezi imagini și titluri

Material: Rasina

100% din toate produsele noi

Ambalare: 1 buc *1:64 papusa

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a cumpara de la noi!Garantam calitatea produselor noastre.vom fi pregătiți pentru a răspunde ASAP.

Nume De Brand JJRC
Origine NC(de Origine)

Produse similare