Universale Scaune Huse de Inalta Calitate Huse Auto de Interior Potrivit pentru Două Rânduri de Scaune (Dublu Față de Locuri și 2+1 Locuri)

73.54lei

-39%

122.55lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: alkantara masina, accesoriu masina interior, bara seat altea xl, autocolant auto, reneault clio 2, 06A, masina ford, renault scenic, cape mantie, pentru interior acasă.

Notă:

Există dual scaunele din față și un set complet de huse pentru a alege de la.Set complet de huse este potrivit pentru masini cu două rânduri de scaune, potrivite pentru două scaune din față și 2+1 modul scaunele din spate

Caracteristicile Produsului

1. Anvelope impresia stil huse, fibre de poliester material design: ușor de curățat

2. Husa scaunului este usor de instalat, iar cusaturile speciale de tehnologie permite airbag lateral pentru a fi utilizate

3. Bancheta din spate capacul se potriveste cu 2+1 locuri, și nu există un fermoar între cele două integrat huse

4. Acest produs este compatibil numai cu mobile tetiere.Inainte de a cumpara, vă rugăm să asigurați-vă că tetiera poate fi eliminat

Povestea De Brand

AUTOYOUTH brand a fost înființată în 2004, cu mulți ani de experiență de fabricație, se concentreze pe dezvoltarea și producerea de huse auto si accesorii.

Despre Livrare

După plată , Casteluldinpovesti.ro durează în jur de 12-48hs pentru a confirma fondul de canal în condiții de siguranță.Odată aprobat, coletul va fi livrat în termen de 48 de ore.

Nava de Casteluldinpovesti.ro Standard Shipping din China.Coletul a sosit în țara dumneavoastră, detaliile de urmărire pot fi verificate locale post-ul.

Nava de IML din Rusia.Urmărire: https://www.17track.net/en.

Returnare Și Rambursare

Nici un motiv de a returna bunurile în termen de 15 zile.Numai parcela fără personal de eroare utilizarea sau daune care nu afectează cea de-a doua-vanzari coletului.Costul de livrare este suportat de către cumpărător.

Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire,motiv specific pentru a reveni,și numărul de ordine dumneavoastră.

Despre Feedback-Ul

Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru businesss dezvoltare,ne sincerel vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv (Cinci Stele) pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.

Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumim pentru înțelegere!

culoare Albastru/rosu/portocaliu/gri/bej/roz/negru
Aplicabile Sezon Patru Sezoane
Tip De Produs interior auto
Tip De Material Poliester
Mfg Număr De Serie Scaun auto acoperi
Nume De Brand AUTOYOUTH
Set Bucată 4BUC/9PCS
Origine NC(de Origine)
Caracteristici Speciale Decora și de a proteja scaunul
Tip De Element Huse De Scaun Si Sprijina
Înălțime Element 132cm
Potrivit pentru Potrivit pentru două rânduri de scaune (dublu față de locuri și 2+1 locuri)

Produse similare