20V Alimentare Laptop Adaptor Convertor pentru Lenovo USB de Tip C PD de sex Masculin Cablu de Încărcare Cablu pentru Lenovo X1 Carbon G400 G500 G500s

34.08lei

-38%

54.98lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: thinkpad x1, încărcătorul toshiba, dc lenovo, neo cablu de alimentare, adaptor lenovo, usb-c usb 20v, lenovo g500s rotițe, date cablu de alimentare, thinkpad x1 carbon, psvita usb c.

20V Alimentare Laptop Adaptor Convertor pentru Lenovo USB de Tip C PD de sex Masculin Cablu de Încărcare Cablu pentru Lenovo X1 Carbon G400 G500 G500s G505 G505s G405 YOGA 13

Caracteristică:

Conceput pentru a încărca dispozitive pentru Lenovo Thinkpad Yoga cu USB C PD încărcător. (★NOTĂ: Încărcarea viteze va varia în funcție de dispozitiv și încărcător de perete, vă recomandăm să utilizați USB-C PD Încărcător) Încărcare Cerința de Putere: 90W sau mai mare.Piața Conectați la USB-C prin cablu, perfect pentru încărcarea dispozitivelor cu putere banca sau C USB încărcător de perete.Spune la revedere de a cumpăra un adaptor suplimentar (★Numai pentru Încărcare, nu Sincronizarea datelor.) Durabil laptop conector USB C Cablu reversibil USB-C a conectorului. 1.5 m este suficient de lung pentru conectarea dispozitivelor în timp ce sunteți încă de încărcare în dormitor, la birou sau oriunde doriți.

Caietul de sarcini:

Culoare: Negru,Alb

Lungime: 1,5 metri

Laptop de Intrare Acceptate: 90W MAX

Modele aplicabile: Pentru Lenovo G400 G500 G505 G405 ThinkPad X1 Carbon Yoga 13,etc.

Sfaturi: Aceasta este mufa pentru adaptor convertor cablu prin USB de Tip C pentru laptop-uri.ai nevoie de un USB-C sau Adaptor power bank sa-l sustina.Dar C USB sau adaptor power bank ar trebui să are suficientă energie (putere) pentru a încărca laptop.

Cum să știu dacă puterea ta de banca sau usb de tip c adaptor este dedicat pentru laptop?Puteți verifica caietul de sarcini pe partea de jos a laptop-ul ,puteți vedea laptop-ul de intrare,cum ar fi "20V 3.25 UN 65W",atunci puteți folosi 65w(sau mai mare) power bank usb sau adaptor de c pentru a încărca.Dacă are doar 18W, acesta nu va funcționa.Vă rugăm să nu ezitați să contactați serviciul clienți dacă nu există nici un ajutor la nevoie.

Lista De Pachete:

1 x Cablu de Încărcare pentru Lenovo Thinkpad (Nu Include Adaptorul)

Tip Cablu Adaptor
Compatibil cu pentru Lenovo Thinkpad X1 Carbon Yoga 13
Numărul De Model USB Tip C la Pătrat Plug Laptop Adaptor Încărcător
Lungime Cablu 1.5 m
Laptop De Intrare Acceptate 90W MAX
Produse De Stare Stoc
Cablu USB Tip C la Pătrat Plug
Nume De Brand Geris Putere
culoare Alb,Negru

Produse similare