3pcs biberon de Curățare Perie Setați Mâner Rotativ de Spălat Sticla Biberon Curat Silicon Moale Frecat Perie biberon

35.19lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: mucegai cauciuc biberon, fereastra mare, perie pentru biberoane mult, silicon biberon perie, aspirator perie machiaj, gol perie de cauciuc, sticla de bere perie, copilul sticlă se spală, creativ perie wc, perie de spălare.

Caracteristici:

Materiale De Înaltă Calitate.Periile de toate periile sunt realizate din produse alimentare-din silicon de calitate, iar manerele sunt realizate din pp de materii prime, care sunt ecologice și durabile.

Curățare Temeinică.Moale și moderată de silicon peri pot curăța petele, petele de lapte, și nu va zgâria sticla.Mini perie biberon poate fără efort a curăța spațiu care este dificil să se ajungă.Păstrarea biberoane curat este vital pentru copiii de sănătate și igienă.

Comod si Practic de Manevrat.Moale, non-alunecare mâner oferă o prindere confortabilă, chiar și atunci când sunt ude. 360 de grade de rotație face curățenie rapidă și ușoară.

Rezistenta La Temperaturi Ridicate.Capul periei este din silicon, rășină, care poate rezista la temperaturi ridicate și pot fi spălate cu apă caldă după fiecare utilizare.

Anti-Bacterii și Mucegai.100% silicon de înaltă calitate este in mod natural antibacterian - spune nu murdar bureți și perii - aceasta perie nu va port nici dăunătoare sau urât MIROSITOARE bacterii.

Caietul de sarcini:

Material:Silicon+PP

Culoare:Roz/Albastru

Dimensiuni:

Perie pentru biberoane:320*60mm

Suzeta perie:195*40mm

Pai perie:180*4mm

Notă:

Din cauza manual de măsurători, vă rugăm să permiteți ±1-3 cm ușoară măsurarea abaterilor.

Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de culoarea afișată pe imagine.

Lista de ambalare

Conținutul Pachetului:

Perie pentru biberoane x 1

Suzeta perie x 1

Pai perie x 1

Origine NC(de Origine)
Utilizare Sticla
Stil Mână
Tip Alte
Caracteristică Eco-Friendly
Material Cauciuc
Nume De Brand intelitopia
Numărul De Model Perie de curatare

Produse similare