Motocicleta Oglinzi Retrovizoare Accesorii Oglinda din Spate Pentru BMW R1200GS Pentru Honda CB500X Pentru YAMAHA mt07 mt09 Pentru Kawasak Pentru KTM

52.12lei

-71%

179.79lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: parbriz honda, benelli trk 502x, bmw r1250gs aventura, r1250gs, triumph tiger, accesoriu yamaha, ktm exc, acoperi ducati, mânere bmw r1200gs adventure, moto bmw s1000xr.

180 de Grade Siguranță Oglindă pentru Motociclete, Scutere si UTV/ATV,ideal pentru toate stilurile de echitatie.

Caietul de sarcini:

【】 Condiție De: 100% De Brand Nou 【De Material】: fabricat din ABS impact mare și din aliaj de Aluminiu 【Perfect Perspectivă】: 180 de grade perfecte de vizibilitate și reglabil unghi de oscilație, vă oferă o mai bună vedere pentru a asigura siguranța dumneavoastră. 【Aplicarea pe scară largă:】:Potrivit pentru cele mai multe branduri de motociclete, streetbikes, Atv-uri, biciclete murdărie, BMX biciclete și motociclete.ideal pentru toate stilurile de echitatie.

Caracteristică:

* Aceasta motocicleta blind spot mirror este o oglindă parabolică, Fix pentru parbriz de biciclete de neegalat viziune a ceea ce se întâmplă în jurul tău. * Design unic cu trei plane verticale care dau o vedere fantastică inclusiv rider. * Se păstrează la drum, de trafic și călăreț în imagine, chiar și atunci când bicicleta este sprijinindu-se într-un cot.Datorită acestor curbe, reflecție lumina soarelui este, de asemenea, o problemă și în nici un fel afectează rider sau motocicleta Asta blind spot mirror vizibilitate.

Tip De Material impact ABS si Aluminiu aliaj
Element De Lungime 11inch
Numele Modelului Oglinzi de siguranță
Motobike Face ktm
Origine NC(de Origine)
Înălțime Element 7inch
Tip De Element Acoperă & Stucaturi Ornamentale
Articol Greutate 0.5kg
Lățime Produs 13inch

Produse similare