2020 Băieții Cosplay Costum de Spandex Costume de Halloween pentru Copii Predicator Anime Salopete & Salopetă Costum de Crăciun

60.31lei

-20%

75.41lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: costum de spandex, cosplay, costum de sex masculin spandex, fleece general, Cosplay salopeta, zburli generală femeie, predicator tricou, predicator tricou, manic, costum tesatura spandex.

Informații Despre Produs:

1.Nume: Băieții de Cosplay, Costume pentru adulti, copii

2.Material: Spandex,Poliester

3.Dimensiune: Copil(S/M/L/XL),Adult(S/M/L/XL/XXL)

4. Personaje: Șapte(Homelander/Un-Tren/Adânc/ Starlight Annie Ianuarie )

5.Gen: Bărbați Adulți femei de sex Masculin de sex feminin,Copii, copii băieți fete

6.Lista pachet 1: Adâncime(1*Body)

7.Cuvinte cheie: Băieții De Costume Cosplay,Cele Șapte Costume,Homelander Un-Tren Adânc Starlight Annie ianuarie Costume

10. Ocazii:Halloween,Crăciun, Carnaval, Paste,Petrecere,Festival,Ziua De Nastere,Fotografie,Performance

Ghid Marimi:

Atenție:

1.Culoarea poate putin varia în funcție de setarea de afișare.

2.Nu poate fi de 1-2cm diferențe de măsurare manual(2,54 cm=1 inch).

3.Toate dimensiune este dimensiunea Asia ,nu NE/UE a dimensiune, nu va fi de 1-2 dimensiuni mai mici.

Detaliu Dispaly:

Afișare Produs:

Cumpărător De Lectură:

1.Plata

În general, se acceptă metode de plată: card de credit sau de protecția noastră oferă doar plata moduri de a accepta prin Casteluldinpovesti.ro platforma.

2.Transport

2.1.oferim expediere în întreaga lume, cu excepția FPO și APO. 2.2.Pachetul va fi trimis în 2-4 zile, dacă ordinul de plată nu/adresa/clienti/vacanta probleme. 2.3.Multe metode de transport maritim pot fi selectate în funcție de solicitările dumneavoastră,toate metodele de transport au de urmărire numberwhich pot fi urmărite on-line. 2.4.Vă rugăm să ne contactați pentru a verifica pachetul dacă nu ați obține-o în 40-60 de zile după ce o poate urmări on-line.vom solicita compania de transport maritim pentru a verifica și de a rezolva problemele cât mai curând posibil.

3.Politica De Returnare

Dacă nu sunteți mulțumit cu elementul pentru orice motiv, puteți să ne contactați în termen de 3 zile de la primirea itemand returna in termen de 7 zile pentru o rambursare completă.Elementul ar trebui să fie în aceeași stare în care a fost livrat la tine.Vă rugăm să acorde o atenție faptul că costul de transport maritim este nerambursabil.

4.Feedback-ul

Dacă elementul interiorul parcelei a fost spart sau furat, evident, în timp ce primești."Disputa?""Revizuire rău"?Nu,nu este chiar soluția idei sunt după cum urmează: 1.Deschide coletul la oficiul poștal sau în post prezența omului 2.Acesta este deteriorat sau nu ceea ce ai comandat,cere la oficiul poștal pentru a oferi 3.document oficial,mai ales afirmația hârtie obișnuită(poza atasata pentru referință)PS(UPS și DHL.vă rugăm să ne contactați în mod liber înainte de a refuza coletul) notă: 1.când coletul vine,vă rugăm să verificați-l față în față; 2.semn după verificarea.

5.Dropshipng/Ridicata

5.1.puteți descărca imaginea de la magazinul nostru pentru a arăta clienților dumneavoastră sau încărcați-magazinul tau liber. 5.2.Vă rugăm să faceți comanda în magazinul nostru direct, daca ai comanda de la clienții dumneavoastră,apoi ne-am trimite pachetul la cumpărători.fără informații de transport maritim de modul în care ați selectat-o. 5.3. Clienții regulate pot obține discount suplimentar,dropship și usd este ușor,mai rapid și de sus conveninet pentru afacerea ta.

Caracteristică Băieții
Numărul De Model KO02
Gen Unisex
Utilizare Specială Costume
Caractere Băieții
Tip De Element Seturi
Material Poliester
Tip De Sursă joc
Numele Departamentului Copii
Componente Masca
Nume De Brand NoEnName_Null

Produse similare