Similler Femei Cosplay Anime Peruci Par Sintetic 3 Tonuri De Roz Albastru Verde Violet Culori Amestecate Scurt Ombre Ondulat Peruca Curcubeu

61.38lei

-45%

111.63lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: păr uman peruca, boot curcubeu cu toc, curcubeu de sus, peruca, deep blue peruci, peruca verde u, peru peruca roz, anim peruca, bun peruca albastru, trombocite peruca cosplay.

1.Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2.Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3.Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor,iluminare,fundal etc. Cu toate acestea, dacă credeți că produsul primit este în wrongcolor vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă o întoarcere sau de restituire este posibil.

1.Am trimis prin China post air mail,o țară prin Singapore post.Timpul de livrare depinde de destinathion și de alți factori,Aceasta poate dura 50 de zile lucrătoare.Dacă nu primiți elemente după 50 de zile lucrătoare,Pls contactati-ne si va vom da seama satisfăcătoare soluthion.Pls nu ne lasa mai mult de 4 stele feedback-ul negativ, înainte de orice communicathion între noi.

2.Rusia: 10-30 zile de lucru;în Brazilia: 20-50 zile de lucru(cu excepția întârzieri de sezonul cald, vreme rea & uncontrol motive)

3.Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4.Dacă doriți să verificați starea elementului,pls contactati-ne.

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, pentru că de calitatea motiv, noi oferim 100% de restituire a banilor, atâta timp cât vă urmați pașii de mai jos:

1.Să ne contactați cu e-mail si specifica problemele și de produs condiții înainte de a vă confirma primirea articolelor.Vom aprecia că ai să ne spui problema detaliate furnizate cu pire.

2.Returna produsele în termen de 7 zile lucrătoare.Elementul trebuie să fie originale condiții ca le-ai primit.

3.Am o oferta de schimb,de restituire sau de alte aranjament adecvat, cum ne-am înțeles după ce vom primi returnat.

4.Vom face noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client putem mai bine.Marfa care este deteriorat sau lipsește componente nu este rambursabil.Cumpărătorii sunt responsabili pentru returnare cu ambalare corespunzatoare.

Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu produsul nostru, vă rugăm să oferiți feedback-ul pozitiv.Vă rugăm să nu lăsați feedback neutru sau negativ, fără să ne spună motivul.Ne dorim ca clienții noștri să fie fericiți și vom încerca noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri și de a face experiența dumneavoastră de cumpărături plăcută.

Origine NC(de Origine)
Capac De Dimensiune Dimensiunea Medie
Nume De Brand Similler
Articole per Pachet 1 Singura Bucata
Poate Fi Permed Da
Caracteristică cosplay
Peruci Lungime Scurt
Densitatea 120%
Textura Cret
Material De Calitate Temperatură Ridicată De Fibre

Produse similare