Crăciun Minunat Cerb Femei Tricouri Drăguț Tricou Kawaii Estetice Moș Crăciun Model De Imprimare Topuri Haine De Epocă Sus

21.88lei

-39%

35.87lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: ze haine de fata, se arunca cu capul haine femei, te iubesc, aesthet haine, de sex masculin alt haine, pânză maro, indie fuste estetice, estetic goth, pânză kawaii, decor cerb.

Notă: 1.Există 2-3cm diferență în conformitate cu manualul de măsurare. 2.vă rugăm să verificați cu atenție graficul de măsurare înainte de a cumpăra produsul.

3.Vă rugăm să rețineți că o ușoară diferență de culoare ar trebui să fie acceptabil din cauza luminii și a ecranului.

1. Premium Eco-model, de neegalat moale, confortabil si rezistent, material, aceasta este o certă trebuie să-produs propriu. 2. Destul de produse de Tehnologie de Transfer Termic, optimizat pentru frumos luminozitate în toate metode de imprimare. 3. toate detaliile produselor: Dublu cusaturi, cusaturi intarite pe umeri, maneci, guler si talie. 4. Gama larga de S-2XL marimi. 5. Bine ati venit la produse personalizate, bun venit pentru a picătură de transport maritim clientilor, bun venit pentru vânzare cu amănuntul sau en-gros, nici o problemă, dacă aveți, indiferent de dimensiune, pret, sau material, vă rugăm să nu ezitați să intre în Contact cu noi, vom face tot posibilul pentru a vă ajuta.

Maneca Stil Regulat
Tesatura Tip Postav
Material Modal
Stil Casual
Decor NICI unul
Guler O-Gât
Model Tip Desene animate
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Lungime maneca(cm) Scurt

Produse similare