Drăguț Silicon LED Lumina de Noapte Pentru copii Copii Copii Dormitor Senzor Tactil Pepinieră Lampa Decor Cameră Decor de Vacanță Cadou Jucărie

66.37lei

-44%

120.67lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: drăguț led, lampa touch, drăguț lampă de masă, luminair, copilul lampa, transport gratuit pentru dormitor lampă de masă, copiii lămpii, lampa de iepure, cosmonautul lampa, lampa.

Informații de bază: Nume Produs: Pet nava silicon lampa Articol Nr:LJC-149 Dimensiune Element:140x140x95mm Putere:0,8 W Tensiune de Intrare / Curent: DC5V1000mA capacitate Acumulator: 1200mAh Material: Silicon,ABS Funcția: Lumina de Noapte; Decor de Lumină Caracteristici: 1.Sale de modelare, design de inspirație vine de la nava, două minunate stiluri, o pisică, un câine de companie. 2.Nici un colț de design, copii ținându-l pentru a juca, nu vă faceți griji despre copii va fi rănit. 3.Protecția mediului comestibile clasa gel de siliciu material, mai sigur de a utiliza. 4. Acest produs este o baterie reîncărcabilă lampă. 5. Această lampă are colorat funcție de lumină,care poate fi ajustat cum doriti. 6.Design simplu cu pluș drăguț pisoi.Acesta este un articol pentru decor acasă și atmosfera de iluminat.

Nume De Brand ZKLiLi
Tip Baterie LITIU-ION
Origine NC(de Origine)
Tip Lumina De Noapte
Este De Becuri Incluse Da
Tensiune 5V
Generarea De Energie Comutator
Putere 0-5W
Este Nevoie De Baterii No
Utilizare Vacanta
Numărul De Model Copilul lampa
Este Dispozitiv Inteligent No
Certificare ROHS
Este Baterii Incluse Da
Corpul Material ABS
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Forma Animale
Tip De Element luminile de noapte
Sursa De Alimentare Baterie Reîncărcabilă

Produse similare