Pompa Marirea Penisului de sex Masculin Penisului Extender Enhancer Masturbator Adult Jucărie Sexuală pentru Om Masturbator Întârziere de Durată Antrenor Extender

73.20lei

-43%

130.69lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: peni pompa, al meu jucării sexuale, plastic pompe penis, bărbații erecție, penice extindere pompa, airtrack pompa, jucărie sexuală, oamenii de marirea penisului, pompa apa, uzar pompa pentru penis.

Funcția

1.Aspirație Vacuum munca, marirea penisului antrenor, penis vid masturbare. 2.Vid ajută să atragă mai mult sange in penis, consolidarea țesutului și provoacă o erecție. 3.Vid se extinde la țesuturile și determină o creștere a penisului .

Despre confidențialitate

Protejarea confidențialității dvs. este responsabilitatea noastră, și avem o mulțime de experiență.Super confidențialitate pachetul spune "echipamente de fitness".

Despre produsul nostru:

Avem propriul nostru brand și atelier de producție, care pot garanta calitatea materiilor prime și a produselor.Nu există nici un intermediar pentru a câștiga la o diferență și de a asigura o bună calitate și preț scăzut.

Despre livrare:

Noi, de obicei livra produsele în termen de 3 zile de la primirea comenzii.Dacă aveți orice cerințe, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Function1 Marirea penisului antrenor
Numărul De Model Penis Extender Masaj
Funcția Aspirație Vacuum
Sugestiv Sexual No
Tip De Element Pompe & Mărire
Function2 Vid masturbari
Obscene Imagine No
Nume De Brand DOPAMONKEY
Origine NC(de Origine)
Material ABS+Silicon
Dimensiune Vacuum tetraining

Produse similare