Pentru Infiniti G37 Android Radio G35 Tesla PX6 Auto Multimedia Player G25 G37S Coupe Stereo de Navigare GPS Unitate Cap Autoradio

2 812.80lei

-30%

4 076.49lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: cortina infiniti q30, starz, mod de zbor g29, android px6, incarcator auto mount, 2 din radio android, g35, cabluri infiniti g35, g37, infiniti g37 coupe cp.

13.6" marele ecran Tesla Stil Android 9.0 Auto Navigatie GPS radio stereo Capul Unitate Multimedia Player Auto Radio

Se potrivesc Pentru Infiniti G35 G37 G25 G37S 2007-2013

Configurare Produs:

Construit în Carplay și DSP, 13.6 inch IPS Ecran Tactil, PX6 CPU: 1.Android 9.0 Sistem, 4G RAM + ROM 32G; 2.Android 9.0 Sistem, 4G RAM + 64G ROM;

Build-in DSP

1.Construi în DSP poate îmbunătăți audio de a spori calitatea sunetului,suport sunet surround 3D ca un chip de a construi în această unitate. 2.Cu construi digital siganal profesor(dsp) ,vă puteți bucura de sunet de înaltă fidelitate și calitate, cu mașina noastră stereo,highter atunci calitatea peer mașină nivel,alegerea finală a enthusiassts

Build-in wireless carplay

1.puteți comunica cu masina prin siri,spune mașinii ce să facă în continuare,pentru a asculta sistemul de difuzare a informațiilor primite pe telefonul mobil și de a folosi vocea dictationto răspunde 2.O mașină care, parțial, suport carplay va fi echipat cu un ecran tactil care poate activa sau dezactiva aplicații de pe o destul de simplu hom ecran 3.Masina cu taste fizice este una dintre modalitățile de a controla carplay,volumul de contol și trach schimbare sunt perfect integreted

Caracteristici:

1.Built-in GPS 2.Suport 70+ limba 3.Supprot Control Vocal 4.Suport Wi-Fi, 3G / 4G internet 5.Suport HD film și radio tuner 6.Suport Original Volan Controlul 7.Lucrul cu camera video frontală și camera reverse 8.Suport OBD: diagnostica masina ta oricând statutul 9.Suport mirror link: orice conținut de pe smartphone Android sau IOS poate fi reflectat pe acest ecran de unitate 10.Suport TPMS(Nevoie pentru a cumpara TPMS separat): pot afișa temperatura și presiunea în anvelope cu mare precizie pentru a monitoriza 4 anvelope de pe ecran pentru conducere în condiții de siguranță.

Atenție:

1. Produsul nostru este compatibil pentru aer conditionat(indiferent automat de aer condiționat sau aer condiționat manual).După instalare, puteți opera aparatul de aer condiționat de pe ecran; 2. Suport inversa aparat de fotografiat și de 360 de grade camera; 3. Suport SYNC2 și SYNC3;

Despre instrucțiunile de instalare:

E un plug-and-play, dar vă recomandăm să găsiți un profesionist local de instalare inginer sau o masina O&V store pentru a instala echipamentul în mașină astfel încât să puteți evita deteriorarea tabloul de bord și gazdă în sine.Desigur, dacă aveți nevoie de orice sprijin, ești liber să ne contactați.

FAQ:

1.Am nevoie pentru a cumpara orice fir adaptor sau orice accesorii pentru ea?Nu, șeful unității pentru a obține originalul cablajului și plug - and-play cabluri, nu este nevoie pentru a cumpara orice accesorii sau componente pentru a profita de toate caracteristicile pentru a lucra. 2.Am nevoie de cadru pentru a-l instalați?Nu, Acest produs este usor de instalat, se va potrivi masina ta perfect, nu este nevoie să taie tabloul de bord și nu au nevoie de orice cadru. 3. Este acolo orice alte accesorii în magazin, care lucra împreună cu acest produs perfect?Da, următorul text este o scanare de unele accesorii, există mai multe accesorii funcționale în magazin, vă rugăm să faceți clic pe imaginea de mai jos în magazin pentru a naviga.

Dacă tabloul de bord masina ta este la fel ca în imaginea de mai jos, puteți achiziționa acest modle

Bluetooth 5.0 :

Fără Pierderi De Calitate A Sunetului

Acces la agenda telefonică apel logsearch contracte cu coama sau membri ai face hands free apeluri de afișare apeluri nepreluate personalizate asocierea de cod și de a asculta muzică Bluetooth.

Cel mai nou android 9.0 sistem

Special UI poate distinge de la universal UI, ușor de a atinge UI design permite șoferului să opereze aparatul cu ușurință și confort pe drum.

NAVIGARE GPS și Suport 3D hartă

Cele mai recente hărți de date pentru 45 de Est și țările Vest-Europene și bază de Date POI.Notă: Avem, de asemenea, GPS-ul pentru statele UNITE ale americii, Canada, Israel, Australia,Noua Zeelandă, emiratele arabe unite și Țări din Africa.

Volan Control :

Compatibil cu cele mai multe volan funcții de control.Ușor pentru a comuta melodii, canal și reglați volumul o mai sigură și mai plăcută călătorie.

UTILIZAREA ROCKCHIP PX6

Utilizarea profesională a rockchip spori foarte mult viteza este mai rapid și mai stabil.

Radio (Construi RDS)

Radio de înaltă calitate IC pentru mai bine AM/FM/RDS recepție vă va oferi minunat audio-experiență de radio.

Opțional :

1.Suport DVR Funcția :Suport DVR pentru față,se va lasa călătoria mai multă siguranță. 2.Sprijin Extern DAB Receptor (Opera de Toush Screen) 3.Suport OBD TPMS, După instalarea tpms, puteți verifica presiunea în anvelope de masina pe produsul nostru ecran. 4.Suport TV:puteți suport DVB-T2/ISDB-T,cu DVB-T2/ISDB-T box și conector,puteți opera pe DVD auto ecran 5.Suport spate vedere aparat de fotografiat,atunci când mers înapoi mașina va funcționa în mod automat,se poate afișa, a-l urmări.

Lucrul cu camera frontală

Față aparat de fotografiat usb cu procesare digitală a semnalului procesor de imagine instalat camera puteți controla dvr-ul pe ecran.

Radio (Construi RDS)

Radio de înaltă calitate IC pentru mai bine AM/FM/RDS recepție vă va oferi minunat audio-experiență de radio.

TPMS și sprijin OBD :

Poate afișa temperatura și presiunea în anvelope

Filme HD și suport TV extern

1024*600 de înaltă densitate de pixeli extraordinar de vibrante și efecte vizuale în timp ce ecranul tactil oferă o extrem de fluid și tuitive funcționare

Lucrul cu camera retrovizoare

atunci când mers înapoi mașina va funcționa în mod automat,se poate afișa, a-l urmări.

Android 9.0 4GB RAM /32GB/64GB ROM
Numele Modelului ZF
ROM 64G
Pentru Autovehicule Marca/Model Nissan
TF/Micro SD Slot 2
Max De Memorie Extern 128G
Tip De Material ABS
Rezoluție 1920*1080
Masina jucător de radio Pentru Infiniti G35 G37 G25 G37S 2007-2013
Element Dimensiune 10.4 inch
Wifi Suport
Tensiune 12V
CPU PX6
Certificare CE
radio auto gps
Afară De Putere 4*50W
Limba OSD Vietnameză
Plasarea Masina Consola
Mass-Media Digitale Format JPEG
mașină de unitate pentru multimedia Pentru Infiniti G35 G37 G25 G37S 2007-2013
Volan funcția Încă mai funcționează după instalare
carplay BUILD-IN CARPLAY
Interfață RCA
Din Unul Din
Sistemul De Operare Android 9.0
Senzor de parcare Suport, arată pe ecran
RAM 4G
Caracteristică Specială Suport Can-Bus
Caracteristici Speciale TV
Nume De Brand Aotsr
Masina dvd player Pentru Infiniti G35 G37 G25 G37S 2007-2013
mașină de unitate pentru Pentru Infiniti G35 G37 G25 G37S 2007-2013
Origine NC(de Origine)
Articol Greutate 5kg

Produse similare