Îngroșa 5 zăbrele în formă de inimă silicon vafe mucegai cuptor cu microunde cuptor cookie mucegai acasă de copt tort mucegai DIY

13.44lei

-39%

22.39lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: stampo silicon angelo, eu v stampo tort, goth mucegai silicon, lupul mucegai silicon, balerina silicon timbru, timbru de mucegai resposyeria, vițel mucegai silicon, spuma margele stampo, se coace mucegai silicon, am acasă timbru.

Bine Ati Venit La Livewell Magazin De Sarcini Numele Produsului:

Îngroșa 5 zăbrele în formă de inimă silicon vafe mucegai

Caracteristici:

1. Este făcut de protecție a mediului clasa alimentare gel de siliciu, care poate fi utilizat în mod repetat.

2. Ușor de demould și curat.

Instrucțiuni:

1. La prima dată și la sfârșitul de fiecare utilizare, se spală cu apă caldă (diluat alimente detergent) sau pus în mașina de spălat vase.Nu utilizați detergent abraziv sau spumă pentru curățare.Asigurați-vă că mucegai silicon este bine uscat înainte de fiecare utilizare și depozitare.

2. Când copt, gel de siliciu mucegai ar trebui să fie deschis pe o suprafață plană de coacere.Nu lasa mucegai uscat de copt, de exemplu, un șase mucegai, te umple doar trei mucegai, alte trei mucegai trebuie să fie umplut cu apă.În caz contrar, mucegai va fi ars și durata sa de viață va fi redus.În scopul de a obține cel mai bun efect de copt, spray o cantitate mică de vin pe suprafața de gel de siliciu mucegai înainte de coacere.

3. Când coacere este completă, scoateți întregul tava din cuptor și puneți produsul copt pe gratar pentru a fi răcit până când complet rece.

4. Mucegai silicon pot fi folosite numai în cuptor, aragaz și cuptor cu microunde.Acesta nu poate fi folosit direct pe gaz sau electricitate, sau direct peste placa de încălzire sau sub grătar.

5. Nu utilizați un cuțit sau alte instrumente ascuțite pe gel de siliciu.Nu apăsați, trageți sau de forță reciproc.

6. Gel de siliciu mucegai (din cauza electricității statice), este ușor de a absorbi praful, atunci când nu este utilizat pentru o perioadă lungă de timp, cel mai bine este să-l pună într-o cutie de hârtie într-un loc răcoros.

Returnare și Rambursare În următoarele cazuri, revine acceptat și cumpărătorul plătește taxă de retur; sau păstra poziția și să ajungă la un acord cu vânzătorul cu privire la restituirea sumei.

1. Elemente cumpărătorul a primit nu este conform descrierii.

(Notă: din cauza diferenței de rezoluția de afișare și de luminozitate, nu poate exista o mică diferență de culoare în realitate , care nu are nici un sens a produsului în sine; toate dimensiune informațiile oferite de manual de măsurare, aceasta poate provoca o admisibil de eroare de 0.5-1cm .Vă mulțumesc foarte mult pentru înțelegere.) 2. Articole cu orice problemă de calitate.

(Notă: este aproape imposibil din cauza calității scăzute ca toate produsele pe care le oferim sunt de o calitate superioară, la prețuri competitive.Nu este nevoie să vă faceți griji despre asta.)

3. Ce pot face dacă vom obține sticlă spartă?

(Notă: Arată-ne poze, si va vom trimite unul nou pentru tine!)

4. Este posibil pentru mine să fac cumpărare în vrac în magazinul tău?

(Notă: Da.Dacă doriți să faceți cumpărare în vrac, puteți lua legătura cu noi pentru a discuta despre prețul en-gros.Vom oferi un pret mai bun.) Ar trebui să aveți orice alte întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Livewell Magazin va oferi întotdeauna cu cele mai bune servicii și produse.Feedback-ul satisfactia Dumneavoastra este motivația noastră de a muta furthur.dacă sunteți mulțumit cu achiziția dvs. din magazinul nostru.vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv.dacă aveți orice probleme ,suntem mereu aici în picioare în spatele produselor noastre și va urma problema ta până când este rezolvată.

Dacă există un brevet No
Sugestiv Sexual No
Obscene Imagine No
Utilizarea bing mo Vafe Mucegai
Articol 5 Chiar Și Vafe 58
Stil Modern Minimalist
Forma Inima
Origine NC(de Origine)
Indiferent dacă sunt Sau Nu pentru a Importa No
Tip Tort De Instrumente
Caietul de sarcini 1 Culoare Aleatorii De Livrare, 1 Rosu, 1 Portocala, 1 Albastru, 1 Verde Culoare
Tort De Instrumente De Tip Matrite
Categorii De Produse cookie-cutter
Specificații De Ambalare 1-o Varietate de Specificații
Produs Lansarea Timp 2016
Material Gel De Siliciu
Categorie Bicarbonat de mucegai/mucegai tort
Caracteristică Eco-Friendly

Produse similare