1W IP67 CREE LED lumina Reflectoarelor 12V 24V Hotel Garden Perete Scara Îngropat Lumina la fața Locului

43.17lei

-30%

62.53lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: led 1w 3w 5w, lumina reflectoarelor 12v 5, reflector led 12v cablu, 12v led, lampa de gradina, lampa led, spote led 12v, led-uri de perete, retro camion, cap epurator.

CREE 1W IP67 LED Lumina fața Locului

12V 24V

Dimensiune

D36 X H38mm, D30mm taie Carcasa Din Aluminiu + Oțel Inoxidabil Capac

Politica de garanție:

1: Garanție: 5 ani. 2: 100% din toate produsele vor fi testate înainte de expediere de către personalul nostru QC. 3: în perioada de garanție, vom furniza imediat înlocuitor pentru gratuit. 4: Promovarea suporturi tehnice și a condus soluție va fi oferit! 5: preț Favorabil conform unor mari cant. 6: Odată ce parteneriatul stabilit, mai noi si mai tari produse informații

Profilul De Companie

Web: www.treefores.com Zhuhai Treefores Technology Co., Ltd, Înființată în anul 2006 ( capital social de NE $5million), este profesional de producător și comerciant de iluminat cu led și produse semiconductoare.Suntem OEM pentru multe companii de renume mondial în Europa, America, Asia de Sud-est, Hong Kong și Taiwan.Unite cu alte sisteme de lumini profesionale, întreprinderi, Treefores Tehnologia s-a aplicat o tehnologie remarcabilă și servicii în produse cu Led-uri, și am dobândit o largă recunoaștere și reputație excelentă.Împreună cu clienții noștri dragi, vom lucra mai greu stick la țintă: de Economisire a Energiei și de Mediu Prietenos.Inovare, Integritate va face noastre de calitate și servicii mai bune și mai bine, iar noi construim planeta noastră mult mai LUMINOS, mai verde și mai frumoasă.

Garanție 5 Ani
Sursa De Alimentare DC
Numărul De Model TFR-3WC
Nume De Brand Treefores
Putere 1W
Este Estompat Da
Corpul Material Aluminiu
Puterea De Toleranță 5%
Tensiune 12V
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Utilizare Vacanta
Certificare ce
Caracteristici 3W LED lumina Reflectoarelor IP67
Tip De Element Lumina reflectoarelor
Finisaj Nichel Periat
Dimensiune D36 X H38mm, Gaura De Foraj D30mm
led Cree
Clasa de protecție IP67

Produse similare