4 Buc Stil Nordic Agățat Tillandsia Aer Planta Raft Agățat De Perete Geometrice Metal Tillandsia Plante De Aer Rack Suport

58.65lei

-25%

79.25lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: planta sta, verde oaie, airplant titular, aer planta tillandsia, flori rack, suport plante, plante rafturi, titularul tillandsia, grădină raft, suport pentru flori.

1.Himmeli Decor : Acest aer de plante, titularul este numit din cuvântul germanic 'himmel' sensul cer sau rai, dar cunoscut pentru finlanda, să fie o finlanda tradiționale ornamente geometrice și să dea un sentiment de moda rafinat.

2.Perfect pentru organizarea de aer plantelor.E bine accesorii decorative să stea pe perete, streașină, tavan pentru interior, gradini sau terase.Formă geometrică oferă mai mult spațiu de creștere pentru ariplants și face este respirabil permite plantelor de a absorbi apa și aerul mai bine.

3.Formă geometrică oferă spațiu de creștere pentru ariplants de a absorbi aer si apa.Potrivit pentru locul airplants, tillandsias, sau alte flori artificiale, perfect suport planta versatil pentru acasă și la birou.d la strălucirea inițială.

4.Acest lucru durabil și fier placat cu telefoane mobile este, de asemenea, un Scandinavia stil geometric ornament pentru sărbători, de Crăciun.

Culoare: auriu

Material: fier

Dimensiune: 5x5x11.5cm

Conținutul Pachetului:

4 * cinci flori din Partea sta

4 * lanțuri

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Origine NC(de Origine)

Produse similare