LED-uri de Craciun Felinar Rustic Lumina Decoratiuni Baterii Lumânare Lampa Ornamente pentru Pomul de Crăciun Moș Crăciun Elan Lampa Noua

36.56lei

-25%

48.75lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: crăciun casa felinar, stil rustic, argint felinar lumânare, lampi felinar, rattan felinare lumânare, lanterna led, led lanterna cort, felinar decor beig, felinar din metal, mini rucsac femei.

Descriere Produs: Dimensiune:Plastic Dimensiune:7.5 x 7.5 x 20 cm / 2.95" x 2.95" x 7.87" Tip baterie:3 x Baterii AAA(Nu sunt Incluse) Numărul de Pc-uri:1 BUC Ocazie:Craciun, Anul Nou, Petrecere Sursă de lumină:LED-uri Caracteristici: 1.Se apropie crăciunul, ce fel de decor, ai în vedere?Aceasta lumanare LED lantern este un decor frumos, care poate fi folosit pentru a decora orice eveniment. 2.Lanterna este proiectat cu Moș Crăciun, om de Zăpadă, Reni, Pom de Crăciun și modele de Crăciun.Adaugă atmosfera de festival în camera ta, cadouri minunate pentru prietenii și copii. 3.Realizate din plastic de înaltă calitate, dimensiunea de fiecare lampă este de 7,5 x 7,5 x 20 cm / 2.95" x 2.95" x 7.87".Mic, rafinat, frumos, va face la fiecare Crăciun plin de bucurie. 4.Noastre de Crăciun lumina are nevoie de 3 x Baterii AAA(nu sunt incluse).Potrivit pentru agățat sau de a folosi ca o lampa de sine statatoare.Mare pentru nunti, petreceri, terasă, evenimente pentru interior/în aer liber și mai mult. 5.Antic lumânare lanternă va fi un decor atractiv pentru masa, raft, scari, cale, de perete, terasă, verandă, piscină, etc. 6.Dulce decor pentru casa ta în Ziua de Crăciun, și perfect cadou perfect pentru cei dragi.Pachetul Inclus: 1 x Crăciun Lantern(Baterie Nu sunt Incluse) Note: 1.Tranziție:1cm=10mm=0.39 inch,1g=0.001 kg=0.0022 lb=0.035 oz. 2.Datorită ecranului diferenta de culoare poate fi un pic diferit de ceea ce vă așteptați,vă rugăm să permiteți.

Material Plastic
Felinar Forma Dreptunghiular
Setați Tipul No
Origine NC(de Origine)
Ocazie De crăciun
Tip de en-Gros No

Produse similare