Shun 200mAh 80400 3.7 V cilindrice de mare putere baterie litiu-polimer 5C inteligent portabil tigara electronica

31.99lei

-50%

63.98lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: 1200mah 3.7 v baterie, litium acumulator 12v 100 ah, 37 v acumulator, vape, kit joyetech, 800 mah, marginea kit, 3.7 v 5000mah baterie litiu-polimer, ts baterie cu litiu, ge li-ion.

Shun speciale tigara electronica 3.7 V 200mAh Cilindrice baterie litiu-polimer

Avertisment: Acest produs este semi-produse finite din fabrică, fără măsuri de protecție trebuie să fie prelucrate înainte de utilizare asamblare, non-profesioniști nu în mod arbitrar de prelucrare și asamblare.Orice consecințe, shop nu isi asuma nici o responsabilitate.

Model: LP80400

Dimensiune: 9mm diametru 41mm lungime

Capacitate baterii: 200mAh

Tensiune nominală: 3.7 V

Greutate produs: 4.3 g

Curent de încărcare: taxa Standard: 0.2 C; încărcare rapidă: 0.5 C

Standard metoda de încărcare: 0.2 C CC (curent constant) percepute de la 4,25 V, atunci CV-ul (tensiune constantă 4.2 V) Taxa până când curentul de încărcare 0.05 C

Curent maxim de incarcare: 0.5 C

Continuu curent de descărcare de gestiune: 0,5 C

Curentul maxim de descărcare: 5C

De descărcare de gestiune cut-off tensiune de lucru: 2.75 V

De Descărcare De Gestiune De Temperatură: -20~ + 60

Timp de incarcare: 12 ore (standard); 3 ore (rapid)

De încărcare și descărcare ori: mai mult de 800 de ori

Auto-descărcare de gestiune: mai puțin decât 400uA

Alte parametrilor tehnici din caietele de sarcini vor prevala.

Acest produs este utilizat în principal în țigări electronice și alte echipamente electronice.

Mai multe modele, dimensiuni și capacități, Personalizate (MOQ, etc. Vă rugăm să contactați serviciul clienți).

Depozitare:

Baterie mediu de stocare ar trebui să fie curate, uscate, ventilate cameră, ar trebui să evite contactul cu substanțe corozive, ar trebui să stai departe de foc și căldură.În condiții normale, nu mai mult de trei luni, pentru a permite stocarea de temperatură ambiantă cuprinsă în intervalul -20 ~ 40 de ani , nu mai mult de șase luni pentru a permite depozitarea temperatura ambientala interval de temperatura mediului ambiant permite intervalul -20 ~ 35 , produse speciale locuri produsul specificațiile stabilite în intervalul admisibil prevala.Cele mai bune condiții de depozitare temperatura recomandata este de 20 ~ 25 de ani .

` În condiții normale, bateria de stocare tolerabil gama de umiditatea relativă a mediului ambiant de 65 de 20%.Cele mai bune condiții de depozitare recomandate de o umiditate relativă de 50% la 70%.

`Evita baterie stocate la temperaturi ridicate sau umiditate ridicată, în caz contrar aceasta va duce la scurgeri ale bateriei, rugina, și o capacitate redusă.

`Poate duce la depozitarea pe termen lung de baterii și capacitatea bateriei scade, și necesitatea de 1-3 Încărcare / După cicluri de descărcare de gestiune în scopul de a obține cea mai mare capacitate de descărcare de gestiune.Locul trei luni de la baterie sau de nevoie pentru a face o taxă și cicluri de descărcare de gestiune.Dacă perioada de depozitare de mai mult de șase luni, acestea ar trebui să fie încărcat și descărcat activat pentru a reduce pierderea de performanță.

Precizare:

Nu lăsați bateria în apă sau apă de mare, nu salvați, acestea ar trebui să fie plasat într-un loc răcoros, uscat.

Nu aruncați bateria în foc sau de încălzire, sau încercați să dezasamblați bateria se poate arde sau de a produce substanțe nocive.

Fac baterie lângă o sursă de căldură, utilizarea de foc, radiatoare, etc., și de retenție.

`Nu inversa polaritatea bateriei.

Face taxare inversă, bateria ar trebui să fie exacte în funcție de polaritatea trebuie să fie conectat.

`Nu utilizați și nu lăsați acumulatorul la o temperatură ridicată (sub soarele fierbinte sau o mașină fierbinte), poate duce la supraîncălzirea acumulatorului, se aprinde sau funcția de eșec, viața tăiat scurt.

Face bateria direct la o priză electrică.

`Non-metal baterie pozitive și negative terminal direct conectat.

`Nu bateriei cu obiecte metalice, cum ar fi agrafe, coliere și alte mijloace de transport sau de depozitare.

Nu percuție sau arunca panică baterii.

Nu dezasamblați, modificați, direct de lipire bateria și pierce bateria cu un cui sau un alt obiect ascuțit.

`Nu utilizați în electrostatice și magnetice, sau ușor de a deteriora bateria dispozitivul de protecție de siguranță, aduce problemele de insecuritate.

`Nu lipiți direct la baterie.

`Non-sacou tăiat coajă și scoateți tubul bateriei.

Baterie nu se poate folosi în condiții extreme, cum ar fi: temperaturi extreme, deep cycle, extreme suprapreț și peste de descărcare de gestiune.

`Aruncați bateria electrod de aplicare pentru folie de izolare pentru a preveni incendiu, explozie.

`Nu permite utilizarea de jumătate din vechea baterie sau bateria cu o baterie nouă utilizare mixtă, sau va provoca peste-de descărcare de gestiune.

Ține bateria stocate într-un loc răcoros și uscat, dacă un număr mare de baterie de stocare sau de transport trebuie mai întâi baterie descărcată complet.

`Scurgeri de electrolit baterie ajunge în ochi, nu vă frecați, clătiți ochii imediat dus la spital, în caz contrar se va deteriora ochii.

Dacă bateria emană un miros, căldură, decolorare, deformare, zgomot, scurgeri excesive, sau utilizarea, depozitarea, încărcarea anormală scos imediat din dispozitivul sau încărcătorul și cu handicap.

Dacă electrodul este murdar, ștergeți cu o cârpă uscată înainte de utilizare, în caz contrar acesta poate fi din cauza bietul invalid.

Notă:

`Bateria înainte de utilizare ar trebui să fie în Conformitate cu cerințele din specificațiile noastre tehnice și alte documente Acuzat.Curentul de încărcare și tensiune nu trebuie să depășească curentul maxim de încărcare și tensiunea nominală de sarcini și alte documente prevăzute.Folosesc de mai sus valoarea recomandată de curentul de incarcare va fi incepand de baterii de încărcare și descărcare de performanță, performanță mecanică și probleme de siguranță, și poate duce la căldură sau scurgeri.

Capacitate Nominală Li-polimer
Nume De Brand yorwats
Model LP200-80400
Tip Baterie Standard
Pachet Pachet 1
Utilizarea Alte
Numărul De Model Li-polimer
Capacitate 500MAh și de mai jos
Dimensiune prismatic
Baterie Proprietăți Original
Baterie Număr 1
Baterie ZONeSUN. Shun
Acumulator De Schimb Da
Servicii Magazin de garanție
Reîncărcabilă Da
Setați Tipul Numai Baterii

Produse similare