Dreamcatcher Agățat de Perete Țesute Manual Tapiserie de Perete Mare boem Arta de Perete Decor pentru Camera de zi GT016

53.70lei

-10%

59.67lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: boho decor decor acasă, boho acasă, boem model, țesute chilotei, pliat decor de perete, decor boem, eliberare boem, țesute trug, tapestri perete, boho decor.

"★Caracteristici *design Unic, după ore de înnodare, meticulos lucrate manual și de a crea un simt relaxat în cameră. *Plin de vitalitate ale stilului național tapiserie, țesut proces complex și divers, plin de sentiment distinct de frumusete. *Fabricat cu 100% bumbac coarda. *Acest lucru este perfect se potrivesc în interiorul camera de zi, dormitor, bordura ,camera pentru copii și chiar o cafenea confortabilă sau un studio. *Perfect pentru favoruri de nunta sau boem petreceri tematice, boho decor de perete, dormitor copii si cadou de ziua de nastere. ★Caietul de sarcini *Culoare: Ca Imagine *Stil: boho *Meserii: țesut de mână *Dimensiuni: Ca Pic *Material: Bumbac thread100% ★Conținutul Pachetului: 1 buc x agățat de Perete ★Notă *fotografiere Lumină și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm."""

Material 100% Bumbac
Forma Dreptunghi
Model Tip Florale
Technics manual
model Brodate
Stil Europa

Produse similare