Față de Spalat Produs Himalaya Herbals 3039090 Очищающий гель Himalaya Herbals для умывания с нимом для нормальной жирной и проблемной кожи 150мл

13.73lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: confido, scaun pas, fata curata, corpul mai mult, antiseptic gel manichiura, antiseptic gel mini, flori artificiale pachet, antiseptic gel f, ulei natural pentru sex, curata perie faciala.

CAIETUL de sarcini

Descrierea producătorului: legume de curățare a pielii, fără săpun și alcool.Oferă zilnic moale de curățare a pielii, prevenind apariția de acnee și acnee.

Bat, ca o parte din gel, are proprietăți antiseptice, protejează împotriva apariției de imperfectiuni ale pielii.În combinație cu turmeric elimina bacteriile care determina aparitia de acnee erupții cutanate.

Utilizarea regulată normalizeaza activitatea glandelor sebacee, fără a încălca echilibrul de apă al pielii.

Aplicare: se aplica gelul pe pielea umedă a feței cu mișcări ușoare de masaj, evitând zona din jurul ochilor.Clătiți cu apă caldă și se usucă cu un prosop.Utilizați de două ori pe zi.

Tipul de piele: pentru normal si tenul gras.Antiseptic Antiseptic problema Împotriva Acneei Țară India Procesul De spălare Curățare Curățare efect de Stil/Textura Gel transport Gratuit Pentru frumusețea Pielii de tip tenul Gras Ambalare (mlgg) 150 ml

ASPECTUL COD

Problema Împotriva Acneei
Nume De Brand Himalaya Herbals
Tip De Element Demachiant
ТипКонсистенция Gel
Gen Unisex
Tip De Piele Tenul gras
Tara India
procesul Pentru masina de spalat
Origine ÎN(Origine)
Antiseptic Antiseptic
Ambalare (mlgg) 150 ml
Curățare Efect de curatare
Transport Gratuit Pentru frumusete

Produse similare