S300CA Cu i5 3337 PROCESOR Placa de baza Pentru ASUS S300C Laptop placa de baza 60NB00Z0-MB4020 4GB RAM REV 2.0 HM76 Testat de Lucru

469.16lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: asus hdd, asus s300, asus s300ca, laptop majuscule zonei de sprijin pentru mâini pentru asus, vivobook, intel i5 3320m, i5 laptop placa de baza, asus s300c, sata asus, i5.

De înaltă calitate 100% Test !În condiții de siguranță și pachet de Bun !Un Serviciu Bun ! 60 de zile de garanție de la voi primi !Vă rugăm să verificați înainte de cumpărare!Asigurați-vă că placa de baza veche la fel cu lista noastră !!Ne puteti trimite poze cu placa de baza veche, ne ajuta confirma !!! 1. 100% testate înainte de livrare. 2. Garantie: 60 de zile. 3. EST: în Termen de 2 zile lucrătoare după ce plata este confirmat. 4.Placa de baza cu chipset: Intel Intel SLJ8E 5.Compatibil cu CPU Serie: Intel SR0N9 I5-3337 6.Compatibil cu tip memorie : DDR3 4G Pachetul incluse 1 X S300CA Placa de baza pentru Laptop ASUS note 1. timp de serviciu este Mon.Fri. 10:00-18:00 2. Timp de procesare: 1-2 zile lucrătoare 3.de garanție este de 60 de zile, din momentul in care ai primit produsele 4.Revenirea element trebuie să păstreze aspectul său ca ai luat-o.Rambursare excluse de marfă 5.placa de baza se livreaza fara baterie ca oficiul poștal cerința 6.Acest articol prețul nu include orice taxs & taxe de import 7.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne dea laudă de cinci stele, dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați cu noi, în mod direct, vom încerca noastre cele mai bune pentru a sprijini rezolvarea problemelor 8.De plată; Escrow,T/T,West Union,Tranfer Bancar,de Credit Coș,Visa etc; 9.Cantitate mare, mare reducere.Transport 1.plăcile de bază va fi pe deplin testate înainte de expediere 2.DHL HongKong piesa Nr.se va schimba atunci când se ajunge la hong kong Centru ,putem trimite acest urmări Nr.la tine printr-un mesaj.DHL freight nu include taxele de import și export. 3.Noi, de obicei, nava de transport maritim adresa pe care ai inregistrat, nu putem revizui informațiile dvs. după livrate 4.Toate prețurile nu includ import și export tarifelor DHL plătească o probabilitate mai mare a tarifelor, nevoie pentru cumpărători să le suporte.După-Servicii post-vânzare : 1.Plese de a deschide si verifica placa de baza inainte de a semna .Dacă nu există deteriorări fizice, pentru a primi un "Daune Dovada" de la compania de livrare, în caz contrar nu vom accepta nici o returnare din cauza daune fizice motive. 2.Dacă nu există nici o funcție issures cu elementele noastre ÎN GARANȚIE,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. 3.Returna un produs trebuie să includă toate accesoriile ambalate,contactați-ne înainte de prima expediere a se întoarce. 4.Poștale și taxa de asigurare este nerambursabil pentru se întoarce de 5.Tot de garanție a produsului este de 60 de zile ,se începe de la tine a obține produse de Feedback: Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, să dea un 5 star feedback-ul pozitiv pentru noi este de a ne onorează pentru a face să vă mulțumiți cu produsele noastre și servicii.Vă rugăm să ne conecta înainte de a posta orice feedback-ul negativ.

Pachet Da
Tip Conectori
Produse De Stare Stoc
Nume De Brand WEIYETU
Numărul De Model S300CA

Produse similare