Corgeut 42mm Ceas barbati automatic seagull mecanică mecanică ceasuri de mana energie Cinetică data rezistent la apa 316L din oțel Inoxidabil

303.28lei

-54%

673.95lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: ary ceasuri, aliang mens watch, ceas skmei, ceas, bărbați ceas, STEELDIVE, oamenii parnis, bijuterii din oțel inoxidabil, corgeut ceas, Corgeut.

Descriere

Brand:corgeut

Mișcarea: pescărușul Automata (self-winding) mișcarea Cinetică Data mens Watch

Caz Material : lemn Masiv 316 din oțel inoxidabil caz

Cauza culoare :Argintiu

Dial : alb

Caz diametru : 42mm

Caz grosime : 12mm

Rezistenta la apa : 5ATM(50m)

Curea : negru

Lug dimensiuni : 22mm

Sticlă : sticlă de Safir

Incuietoare tip:Catarama (arătat) FAQ: Salut prieteni, bine ati venit la: Ohly Magazin de ceas 1. Ceasurile din magazinul nostru sunt poze reale. 2. Înainte de a navei, va purta mănuși pentru a verifica ceasul ați achiziționat pentru a se asigura că toate aspectele legate de ceas sunt libere de defecte. 3. Vom face o gamă completă de ambalaje deasupra casetei, pentru a evita deteriorarea la ceas.Puteți să fiți siguri de a cumpăra. 4 5. Profiturile noastre sunt foarte mici, oferim, de asemenea, costurile de transport.Este important ca noi să nu garantează numai calitatea de ceas, dar, de asemenea, oferi servicii postvânzare perfectă, așa că vă rugăm să opriți de negociere. (Dacă nu ați cumpărat mai mult) 6. De garanție și de Garanție 1) 12 luni de garanție 2) Toate produsele sunt de brand nou și să treacă de verificare a calității. 3) Dacă nu sunt îndeplinite atunci când îl primiți și doresc să se întoarcă, nu mai contează, puteți aplica pentru o întoarcere în termen de 3 zile de la primirea produselor noastre.Am primit produsul și veți primi o rambursare completă. (Dar elementul trebuie să fie starea inițială vom trimite la tine) Feedback-ul, Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi un serviciu bun.Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să ne contactați, vă vom răspunde în termen de 24 de ore.

Trupa Tip De Material Piele
Caracteristică Rezistent La Apă
Tip De Element Ceasuri De Mana Mecanice
Nume De Brand Corgeut
Mișcarea Automatic Self-Wind
Cazul Formei RUNDA
Formati Fereastra Material Tip Cristal De Safir
Incuietoare Tip Catarama
Stil Moda & Casual
Carcasa Din Material Din Oțel Inoxidabil
Diametru Cadran 42mm
Cutii & Cazuri Material Nici un pachet
Lățime De Bandă 22mm
Caz Grosime 12mm
Adâncime De Rezistență La Apă 5Bar
Trupa Lungime 22cm
Numărul De Model 2053

Produse similare