Multifuncțional Telescopic Universal Digital Aparat De Fotografiat Telefon Mobil Suport Suport Suport De Montare Spotting Domenii Telescop Adaptor

67.99lei

-11%

76.40lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: ak picatinny, protecția picatinny, telescop, adaptor coadă de rândunică, coadă de rândunică să weaver, muntele domeniul de aplicare, vânător domeniul de aplicare, camera arma, camera telescop, monocular digital.

Multifuncțional Telescopic Universal Digital Aparat De Fotografiat Telefon Mobil Suport Suport Suport De Montare Spotting Domenii Telescop Adaptor

3-dimensional camera de reglare a poziției pentru a permite precise stânga/dreapta și față/spate de poziționare de lentilă aparat de fotografiat pentru alinierea precisă cu domeniul de aplicare/modelului ocular.

Se poate potrivi la diferite tipuri de domenii, atât timp cât domeniul de aplicare/modelului ocular barrel diametrul exterior este de la 25mm pana la 65mm.

Distanta de la camera de conexiune punct la clema: 180mm (aceasta este distanța maximă între camera șurub punct de lentilele din față)

Structură puternică și poate menține o bună camera de stabilitate

În mod rezonabil grele: nu există nici o limită de încărcare cât timp camera se poate potrivi.

Material:aliaj de Aluminiu

Culoare: Negru

Net greutate:368g

Lungimea bazei feroviar (de-a lungul căreia camera cu șurub poate aluneca): 80mm

Pachetul De Conținut:

1x Telescopului

1x suport de Telefon

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Configurat Pentru Fotografice De Iluminat
Numărul De Model Fotografie stand lumina
Material Aliaj De Aluminiu
Origine NC(de Origine)

Produse similare