Natura Lână Castron de Mana Rotunde Fire de Lână Minge Recipient cu Vârtej Cârlig pentru DIY Haine Țesute Manual Pulover

21.71lei

-9%

24.10lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: decor din lemn, castron fire, cloud pulover, cutie de pânză, castron de zahăr, fire containere, excelsior, piuliță placă, handmade lână tricot pulover, goth pulover.

înainte de a începe construcția:

1. Folosesc lemn de bambus, pentru prima dată, stratul de ozon, care pot folosi dezinfecta arca este dezinfectate, poate utila cald saramură este cufundat 1 oră sau așa, curat, în mod normal, nex.

2. Asigurați-vă că locul ventilate și uscate loc să se usuce după curățare.

3. Vă rugăm să rețineți că dezinfectarea cabinetului, cuptor cu microunde și alte temperatură înaltă aparate nu ar trebui să fie utilizate.Acestea nu ar trebui să fie plasate nex pentru încălzire, expuse la soare sau fiert cu apă clocotită!

4. Bambus lemn este un produs în mod natural de material, vor exista diferențe de culoare și cereale, și are propriile sale caracteristici unice.Atâta timp cât nu există nici o fisura, nici albastru schimbare, nici o gaură de vierme și fără perforare, este normal.

Notificare:

1. Eticheta dimensiune este dimensiunea maximă de exterior burta, nu diametrul interior!Dimensiunea de fiecare bol variază, este o gamă!Produsul este sculptat manual, astfel încât fiecare este unic.

2. În creștere din lemn de bambus, din cauza mediului de iluminare și din alte motive, vor exista diferențe în culoarea de bambus lemn în sine, și diferența de display, acesta va fi ușor diferite.

Caietul de sarcini

Stare: 100% De Brand Nou

Material: Lemn/Bambus

Culoare: Maro/Galben

Model: Lemn De Cereale

Dimensiune: Aprox. 5.9-6.7 inch/15-17cm, 5.12*3.15 inch/13*8cm, 5.12*3.62 inch/13*9.2 cm, 5.12*4.33 inch/13*11cm

Aplicabile Ocazii: De Interior

Conținutul Pachetului

1 x Tricotat Lână Castron

Notă:

1. Te rog să înțelegi că nu poate fi de 1-2cm abatere exista.

2. Din cauza iluminatului și monitorizează, există o ușoară diferență între imagine și elementul real.

Promit

Dacă produsul are probleme de calitate, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, ne va ajuta să rezolve problema cât mai repede posibil.

Produs Alte
Forma RUNDA
Material Lemn
Grilaj De Cantitate 1
Technics Lucios
Stil Clasic
Nume De Brand faroot
Capacitate 21-40 bucăți de bomboane Alpi
Origine NC(de Origine)
Caracteristică Eco-Friendly

Produse similare