Dulap de bucatarie Usa Agățat coș de Gunoi de Perete montate Coșuri de gunoi Gunoi Gunoi Gunoi Poate cos de Gunoi pentru Baie Wc

32.33lei

-36%

51.31lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: cabinet baie de stocare, lata, gunoi diy containere de reciclare, pot gunoi, bin gunoi, alb negru faianta bucatarie, coș coș de plastic, masina recicle bin, cos de gunoi bucătărie, bin gunoi.

Punch-gratuit, montat pe perete, resturi de stocare bin plastic de Bucatarie mare agățat coș de gunoi

Descriere:

1.Bună Etanșare - Dacă doriți capacul automată a se întoarce după ce aruncă gunoi, doar împingeți capacul ușor, nu aveți nevoie să-l împingă înapoi în întregime, se va întoarce la loc.Capacul este închis după resetare automată, care poate preveni eficient mirosul de la evadarea și, de asemenea, un bun câine dovada gunoi.

2. Utilizări Multiple – Nostru de gunoi mici pot lucra bine cu pungi reutilizabile.Potrivit pentru birou, bucatarie, baie, dormitor, RV, spălătorie, cameră de cămin, etc. Perfect pentru copii masa de înfășat.Economie de spațiu și ecologice de gunoi.

3.19*27cm.Coș de gunoi poate fi agățat pe ușa de la bucătărie, ușa dulapului, camara ușă, sau oriunde altundeva.Grosimea ușii trebuie să fie mai mic de 0,95 inch(2,5 cm), Nu este potrivit pentru agățat în dulap.

4. Perete montate coșuri de gunoi, agățat pe perete, economisind spațiu și spațiu, aruncarea gunoiului și nu aplecat.

5.

Specificatii Produs:

Culoare: gri, alb, roz, albastru

Dimensiune: 19*16cm/19*27cm

Capacitate: 2L

Pachet :

1X gunoi

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Origine NC(de Origine)
Material Plastic
Tip Storage
Numărul De Model coș de gunoi
Structura Montat Pe Perete
Forma Pătrat
Caracteristică Pumn gratuit
Dimensiune 19*16cm/19*27cm

Produse similare