Femei T shirt de imprimare de Desene animate Pisica Cordon Femme Stil Chinezesc Batwing Maneca Maneca Scurta Vara Topuri Largi Tee YUPINCIAGA

71.49lei

-57%

166.27lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: stilul harajuku, tricou femeie, dinozaur tricou, dinozaur imprimare tricou, dinozaur hoodi, evacuare crf 150cc, eton et856 driver, epo a9 2020 film, fiorelli grab bag, etsy tinute de toamna.

Dimensiunea Diagramă

Picătură De Transport Maritim

Salut prieten drag .dacă sunteți în căutarea unei mai bune picătură de transport maritim furnizor, YUPINCIAGA este cea mai buna alegere pentru tine . 1.Noi suntem cel mai mare magazin de Brand de pe Casteluldinpovesti.ro. 2 Ne asigură o calitate excelentă a produselor noastre. 3 Noi oferim atât Picătură de Transport maritim și de servicii Wholesale pentru tine. 4 Oferim Epacket și Casteluldinpovesti.ro de Transport maritim Standard pentru cele mai multe țări .Și cea mai mare parte de Transport Gratuit pentru tine !De obicei durează aproximativ 7-15 zile lucrătoare pentru cele mai multe locuri .Pentru unele țări sau zone rurale, poate dura chiar mai mult timp, ca urmare a nu frecventa aeriană și de inspecție de către autoritățile vamale.Dacă doriți element(e), rapid sosire ,vom folosi EMS sau DHL , care durează de obicei 3-5 zi pentru a ajunge, dar trebuie să fie plătiți suplimentar. 5 Dacă vă picătură navă produsele noastre , ne-ar dori să dea VIP Reducere doar pentru tine .Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi cele mai bune articole și servicii perfecte .Așteaptă cu nerăbdare să coopereze cu tine în curând .Un ordin de text este binevenit !

Caracteristici Si Specificatii

Vitrina Model și Produs

Instrucțiuni De Spălare

Detaliate instrucțiuni de spălare.Pentru exemple, spălare cu o temperatură de nu mai mare de 30, nu folosiți înălbitor, atârnă uscat, nu se calca, nu se usuce curat, etc.

Mai Multe Culori Disponibile

Povestea de Brand si DESPRE NOI & Fabrica Noastră

YUPINCIAGA a fost un global magazin online pentru femei de moda din 2010. Scopul nostru este de a oferi întotdeauna de mare valoare la modă prețurile la prețuri incredibile în timp ce asigurarea de înaltă calitate kommer pentru clienții noștri.Ne adresam produsele noastre pentru tineri fete la modă și doamnelor moda accesorii de îmbrăcăminte prin telefoane mobile și platforme web.oferim picătură de transport maritim și cu ridicata ,servicii pentru clienții noștri.Noi de design ,sursa,de piață și vinde îmbrăcăminte.Noi navei elemente din depozitele noastre la aproape everycountry în lumea noastră.

Transport

Restituiri si Schimburi

1. Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, sau au o problemă cu comanda dumneavoastră, vă rugăm să ne anunțați înainte de a pleca de spate de alimentare.Suntem mai mult decât fericit de a returna sau schimba un produs. 2. Mereu ne trimite pachetul nostru cu ambalate în condiții de siguranță.Dacă vezi ceva rupt atunci când primiți pachetul, vă rugăm să ia fotografii imediat în loc de a renunța la el!Și putem începe noastră de rambursare și a Schimburilor imediat! 3. Suntem buni și cinstiți vânzător.Sperăm că fiecare cumpărător va bucurați-vă de cumpărături aici.Ne străduim pentru feedback-ul pozitiv pe toate tranzacțiile.Înainte de a deschide un litigiu, vă rugăm să ne contactați. 4. Vom fi bucuroși să-ți oferim servicii!Bine ati venit la comanda, Sperăm că au o lungă perioadă de timp coopereze !

Greutate 0.21g
Maneca Stil Batwing Maneca
culoare Alb Gri
Sezon Primavara-vara
Gen Femei Fete Femei Doamnelor
Dimensiune One size
Stil Vrac
Nume De Brand YUPINCIAGA
Lungime maneca(cm) Jumătate
Decor Cordon
Model Tip Desene animate
Tip De Element topuri
Topuri De Tip Tees
Servicii Picătură de transport maritim
Guler O-Gât
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Numărul De Model 504948268
Tesatura Tip Postav
Varsta Vârstele 16-28 De Ani
Material Bumbac
Parttern Pisica

Produse similare